What are you looking for?
2016-06-20

Beauty Sins / Козметични грехове

Време е малко да излезем от руслото на ревютата и да споделим малките си мръсни тайни.Този таг толкова подхожда на името на блога, че просто не е истина.Благодаря за поканата на гримьорката и блогърка Теди, чиито красоти може да видите тук и тук.
Моите козметични грехове напоследък са твърде много, но ще наблегна на основните.
- Пропускам често кремът за лице сутрин(вечер пък съвсем).Ставането ми от сън е доооста късно, защото си лягам сутрин и козметичните процедури се приключват с бърз душ и измиване на лицето.Доста често не ми остава време да сложа крем.Гледам поне слънцезащита да не пропускам преди да излезем.Вечер пък съм толкова уморена и гледам да пазя тишина като заспи малкият, че последното нещо, за което се сещам е кремове и помади.
източник:Интернет
- Идва ред и на нещо, което ненавиждам - олющен маникюр.Тук освен липсата на време, роля има и мързелът ми.Да, грозно е, да, ужасно е, но ми се случва понякога няколко дни да не си махна нацепения лак.Напоследък доста време карам с голи нокти, което е направо чудо за последните 15 години от живота ми.
Премахването на грим преди сън поне остана в тийнейджърските ми години.
източник:Интернет
- Редовното сушене на косата със сешоар с гореееещ въздух е другият ми грях.Вредно е за косъма, но аз с мокра коса не обичам да лягам и най-лесно я оформям така, разбирайте не изглеждам като гръмнал бойлер.
източник:Интернет
- Драмата ми с коректорите под очите е едно към едно с тази на Теди.Още не съм доживяла да попадна на такъв, който да не се впие във финните линии и да не ме кара да се чувствам като набор на Лили Иванова (да ме прощават динозаврите).
- Напоследък рядко нося грим.Чак аз започвам да се чудя що за бюти блогър съм и що купувам все палитри сенки, но  се надявам и техният ред да дойде скоро.
- Темата с космите също ми е много любима.Там направо газя правило след правило.Бръсна си краката, естествено обратно на растежа на косъма и то основно без пяна.Кой, каквото ще да препоръчва  аз си карам така и ме устройва.Поне задължително след тази чудна процедура нанасям лосион.
- И за последно, ще издам, че изключително рядко се сещам да ексфолирам тялото си.Душ си вземам понякога и три пъти за ден, но скрабът за тяло все го забравям.Все се каня да взема от прочутите захарни ексфолианти на Рефан и все пропускам...дъртоза явно.
Спирам тъй като вече издадох много секретна информация и виждам как утре няма да съм вече идол за стотици хиляди фенове (ха-ха-ха).Та признат грях, половин грях, както са казали умните глави.

Аз от своя страна таг-вам Ели от Maquilab, Нина от Temptations by Nina и Тони от Toni's Beauty nook, както и всеки, който иска да се включи.
Споделете кои са вашите козметични грехове?

Add your comment

  1. Хахахах, Веси бях забравила за разкошното ти чувство за хумор :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Майче.Гледам да не го прилагам често, че не всеки го разбира :D

      Изтриване
  2. Хаха постовете ти са върха! Много се забавлявам, само успехи ти желая! Приветствам те в моя блог! http://jubeautyblog.blogspot.bg/

    ОтговорИзтриване
  3. Хаха много готин пост...Коректора на Аура пробвала ли си? Слива се чудесно с кожата и изобщо не ми се врязва във линиите под очите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. До него не съм стигнала, но като знам как всички се кълнат в един на Мейбълин, който при мен е траггедия, не смея да вярвам без проба.

      Изтриване
  4. Отговори
    1. Не се смейте, ами започвайте и вие да признавате :D

      Изтриване
  5. За повечето ти "грехове" си извинена, заради бебони. То в този период жената е в някакъв друг, паралелен на останалите свят. :) А това за ноктите е ужасно! Как можа? Ха ха ха! Шегувам се, разбира се! <З
    Прегръдки! :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те, тези грехове повечето са ми от преди дребния, но сега поне имам оправдания хахахаха :D <3
      Диде, чакам и твоя пост.Видях, че си тагната и затова те пропуснах :*

      Изтриване
  6. Хахахах, много ме забавляват вашите постове :D а за бръсненето - и аз не ползвам крем за бръснене, даже не ми е хрумвало :D дори понякога го правя на сухо, ако бързам прекалено много :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо ти си висша категория значи с бръсненето :D Опитите ми на сухо завършват с доста кръв и обяснения, че не съм убила животно преди да изляза :D

      Изтриване
  7. Лелееее, колко грехове съм изтървалааа сега като гледам твоите :))) Май ще се пише още една статия по темата :))) Ама защо пък не, я гледай какъв интерес ... Между другото видях по-горе похвала за коректора на Аура, скоро го слагах на някой и чудесно застана... само това с врязването май е мисия невъзможна да се пребори ... Но .. по-хубаво няма да става де :)))))
    Супер статия ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мен питаш ли ме колко беше трудно да ги мисля, че иначе трябваше да копирам твоите :)) Иначе от коректорите съм вдигнала ръце - още не са измислили този за мен :D

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS