What are you looking for?
2016-06-08

Bell cosmetics

Козметиката на Bell Cosmetics ми припомни за тийнейджърските ми години, когато търсех добро качество на ниска цена.С годините обаче марката продължава да се развива и дори има линия с хипоалергични продукти.
Днес може да прочетете мнението ми за няколко продукта, които ползвах напоследък.
Най-много ми хареса моливът за очи Bell Long Wear.Той е автоматичен и няма нужда от подостряне, има наситено черен цвят и е идеално мек.Нанася се с лекота и не дере клепача или водната линия.Има страхотна издържливост и е на път да измести любимеца ми на Импала.
Стик-сянката MajeStick eyeshadow също се оказа много сполучлива и страшно трайна.Кремообразната формула се нанася лесно, но блендването е една идея по-трудно.Цветът е много красиво бледо розово със златисти частици.Чудесно е за озаряване на центъра на окото, а понякога го ползвам като хайлайтър на скулите.Също много издържлив продукт, който махам само с дегримьор.
Спиралата за очи  SECRETALE Lash Sculpting Mascara е наситено черна със силиконова четка.Консистенцията й е леко суха.Подчертава миглите ми и придава приятна дължина без да ги спластява.Не съм забелязала размазване досега.Бих казала, че е подходяща за ежедневието за хора, които не търсят драма и кукленски мигли.
Дълготрайният гланц за устни SECRETALE Glossy Lip Tint се оказа, че не е моят продукт.Нанася се неравномерно и трудно се очертава контур с нестандартния апликатор.Има наситен малинов цвят със силен блясък, но е адски нетрайно и за капак лепне доста.
Определено има някои добри попадения, които заслужават внимание, ако попаднете на щанд на марката.

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS