What are you looking for?
2016-06-15

Bioderma Sebium Mat Control крем за лице

Жегите настъпват и моята смесена кожа буквално става мазна.В опит да спаси положението на помощ идва кремът Bioderma Sebium Mat Control.
Той обещава хидратация и матиране, дали?
Опаковката е типична за марката плоска тубичка, удобна за употреба.
Кремът е с перлено бял цвят и учудващо плътна формула.Честно казано очаквах по-скоро нещо гелообразно.Плътната консистенция обаче се разнася лесно и наистина дава едно усещане за хидратация.Нужно ми е малко количество крем за цялото лице, така че го определям като икономичен.
Ароматът също е типичен за марката и ако сте ползвали други кремове от Sebium серията, то знаете какъв е.
Ето и състава:
По въпроса с хидратацията при мен се справя чудесно.Усещам кожата си мека и подхранена без изсушаване или опъване.Сравнено с Pore Refiner и Sebium Serum, този е далеч по-хидратиращ.Усещането за мекота трае целия ден.
При нанасяне дава напълно матов финиш.Относно матирането ще кажа, че при мен издържа около 5 часа без да лъсна в хладните дни и не повече от 2 часа в горещините.Така че относно матиране фаворит ми остава Pore Refiner.
Успява да изравни повърхността на кожата и е добра основа за грим.
Като цяло оставам с отлични впечатления от Bioderma Sebium Mat Control.Като при моята мазна през лятото кожа е по-подходящ за пролетно-есенния сезон.Цена около 26-27 лв за 30мл продукт.
* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment

  1. Здравейте, имаме отворена програма за БЕЗПЛАТНО тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS