What are you looking for?
2016-07-25

Essence The Glow Must Go On палитра

Да си бюти-блогър по света явно е още по-готино, защото четири момичета работиха в колаборация с Essence за създаването на четири много свежи палитри от лимитираната серия 'bloggers' beauty secrets".Днес ще споделя мнение за бронзиращата палитра The Glow Must Go On.
Опаковката е картонена кутия, малко по-голяма от дланта ми и се затваря с магнит.Вдъхновена е от Маракеш и мароканската култура.В нея се крият "Glowing bronzer" три бронзанта в топлата гама, "Honey glow highlighter" един хайлайтър, два цвята сенки - "Cinnamon eyeshadow" и "Sandalwood eyeshadow", плюс малка четка и огледало.
Тук може да видите състава на продуктите:
Хайлатъра и бронзантите са перлени, а сенките с матов финиш.Пигментацията на всички продукти бих казала, че е средна и търпят напластяване, за по-наситен цвят.Това донякъде е добре, тъй като няма опасност с едно нанасяне на четката да се прекали с цвета и да заприличам на препечена филия.
"Honey glow highlighter" е почти бял хайлайт със златист подтон.За моята кожа идва доста светъл и го смесвам с някой от бронзантите.
Бронзантите са в топлата гама и придават на лицето ефект 'целуната от слънцето' кожа особено при кожа с тен.Както казах, цветовете са с перлен финиш и не стават за контуриране, а по-скоро за озаряване и подчертаване на тена.Хубавото при тези цветове е че са чудесни за ежедневна визия и всички ги нося дори като сенки за очи с подходящата база.Смесвам трите цвята за цялото лице:
Cinnamon е сянка в прасковен цвят, Sandalwood е топло тъмно кафяво.И двете сенки доста се разпрашват и искат напластяване, типично за матовите сенки.С добра основа и блендването не е много трудно.
Трайността на продуктите през горещите дни на моята смесена кожа е около 5-6 часа с основа за грим.
Палитрата е подходяща за феновете на бронзирането и блясъка.Ако търсите компактен продукт подходящ също за уикенд на морето, то The Glow Must Go On палитрата е за вас.Матови сенки, блестящ бронзов тен с лек глос и сте готови за коктейли на плажа.
Може да я намерите на щандовете на Essence до края на месец Август на цена 10,39лв. заедно с още три интересни палитри.
* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment

  1. Много ми харесва това, че Essence много често пускат нови продукти под формата на лимитирани колекции. Но почти всички продукти от такива колекции нямат тестери. Така е и с тези палитри. Бях хвърлила око именно на тази за която ти си писала в това ревю, но май ще пропусна да си я взема. Просто ми се струва неразумно да купувам нещо сляпо, което може и да не ми хареса още при първия суоч.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те обикновено тестерите са "забити" някъде на супер необичайно място.Мисля, че и на тези палитри гледах тестери при нас под самата им стоика горе в центъра :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS