What are you looking for?
2016-07-15

L'Oreal Elseve Fibralogy балсам за коса

В юнските си покупки ви показах балсама за коса LOreal Elseve Fibralogy, който купих съвсем набързо и без да чета отзиви.Той е предназначен за тънка коса като моята и се оказа чудесна находка.

Опаковката е стандартна.Затваря се стабилно и не съм имала разтичане.Консистенцията е гъста и бяла на цвят.Успявам лесно да разнеса балсама по цялата дължина на коса без корените.Аз лично постоявам няколко минутки с балсама и изплаквам.Има следния състав:
Като от обикновен балсам нямам особени очаквания освен лесно разресване.L'Oreal Elseve Fibralogy обаче се оказа, че изпълнява обещанията си.Обещава да проникне и трайно да уплътни косъма.
Усещам косата си по-твърда и някак плътна.Няма хвърчене във всички посоки и най-хубавото няма допълнително омазняване.Още нещо ми направи впечатление и това е, че дава лек обем на косата ми, което е супер.
Та L'Oreal Elseve Fibralogy се оказа страхотно попадение и вече е един от любимите ми балсами за коса ever.Естествено не знам дали при вас ще се окаже толкова ефективен, но може да пробвате.Цената му не е висока на промоция беше 4,99 лв, макар на редовна цена да е около 6,50лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS