What are you looking for?
2016-07-06

Motives for La La Mineral Lipstick червило и молив за устни L.A. Girl U.S.A Lipliner Pencil

В Instagram ви показах няколко неща от сайта Fancy Face.Днес ще ви покажа червилото Motives for La La Mineral Lipstick и молива за устни
L.A. Girl  U.S.A Lipliner Pencil.

Червилото е в семпла черна гилза, която се усеща стабилна.Името му е Fire и напълно му приляга.Червилото е класическо червено със ситен златист блясък.Това се оказа едно от малкото ми червени червила в топлата гама (явно ме привличаше повече синия подтон досега).
Пигментацията бих определила като средна.Ако не искам крещящ цвят, нанасям един слой, за наситен цвят слагам два.
Motives for La La Mineral Lipstick е наистина кремообразно и хидратиращо.Усещам устните си меки без значение колко време го нося.Не се разтича също така и няма задължителна нужда от молив, но си подхожда с този, за който ще стане дума по-надолу и предимно ги нося заедно.
Червилото изчезва равномерно от устните и не подчертава недостатъците.На моите устни издържа около два часа, ако не се храня или пия нещо.
 
 Втората снимка е правена със светкавица и се виждат златистите частици.
Преди години ми беше особено трудно да очертавам устните си с молив.Не знам дали напоследък попадам на готини моливи или моята ръка се отпусна, но вече ползвам доста често.В комбинация с червилото ползвам молив за устни L.A. Girl U.S.A Lipliner Pencil в цвят Sexy red.
Сравнително твърд молив, с който контурът става като детска игра дори за мен, но едновременно с това не дере или дразни.
Бих казала, че е по-траен дори от червилото и понякога го нанасям като основа на червените цветове.Не съм имала разтичане или друг проблем с него.
Двата продукта ми харесват много и ще се сдобия с други неща на марките.

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS