What are you looking for?
2016-07-29

Palmolive Gourmet душ-гелове

Пристрастена съм към душ-геловете на Palmolive от години.Пробвала съм почти всички видове и винаги имам поне два.Най-най-любим ми е Palmolive Thermal Spa Massage, който винаги присъства в банята ми и на снимката виждате, че е почти празен.

Естествено не пропуснах да купя още с излизането новият шоколадов вариант, както ви показах тук, а в последствие ме зарадваха с цялата нова серия Palmolive Gourmet.
Тя съдържа три разновидности - Chocolate Passion, Vanilla Pleasure и Strawberry Touch. Имената им са много подходящи и ти идва да ги изядеш.
Chocolate Passion е с какаов аромат и банята след мен ухае по-скоро на шоколадов пудинг.
Vanilla Pleasure мирише на сладък ванилов крем.
Щом подуша Strawberry Touch в главата ми веднага изкача мисълта за ягодово дайкири...ммм размечтах се.
Ароматите са много летни и подходящи за сезона.За съжаление ароматът не остава дълго след баня, но за тази цел си ползвам лосиони и млека.
Консистенцията и на трите е гъста и кремообразна.Разпенват се нормално и почистват кожата добре.При моята нормална кожа по тялото през лятото не съм забелязала да причиняват изсушаване или друг дискомфорт.
Изобщо фаворитите ми се увеличават и не знам как ще избирам.Цената им е около 4 лв., но често са на промоция и излизат почти без пари.

*продуктите от серията Gourmet са ми предоставени от ПР.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS