What are you looking for?
2016-07-21

Pick N Dazzle Box кутия - Sleek

Знаете, че съм фен на бюти кутиите и съм поръчвала от тези, които ги има в България, но напоследък нищо от тях не ме изкушава.Щом видях новата кутия Pick N Dazzle Box обаче не издържах.Продуктите не бяха изненада (освен цветовете) и затова реших да пробвам.Повечето марки не са ми познати, но пък нека пробвам нещо ново.
Кутията има опции за абонамент и то на няколко вида кутии според продуктите вътре.Като повече информация може да видите на сайта, където се поръчва и самата кутия - тук.
Аз в случая си избрах премиерната кутия Sleek за първия месец и платих 39лв. с безплатна доставка.(Обичам да знам с кой куриер ще ми бъде доставена поръчката, което не намерих на сайта и бих го препоръчала на марката).Обработката беше много бърза, а както виждам и доставката от любимите ми куриери Speedy.
При регистрацията в сайта имаше много подробна анкета за предпочитанията ми, вида кожа, коса и т.н.Поне цветово виждам, че продуктите са изцяло съобразени.
Кутията беше препълнена и дори имаше продукт извън нея, което определено не ми се беше случвало с други бг кутии.Ето и подробно всеки продукт.
1.Душ-гел за тяло Vivian Gray Luxury Shower Gel - 250 мл.Има приятен парфюмен аромат.(Цена в Интернет - 7,49 €)
2.Спрей за тяло So...?Kiss me - 75мл.Лек спрей подходящ за лятото.(Цена в Интернет - 4,65лв.)
3.Регенериращ стягащ гел-крем за тяло Vita-Age Aurum Crema Corpo на Bottega di LungaVita - 100мл.Доста гъст на първо четене и веднага ще влезе в употреба.(Цена в Интернет - 35,00 €)
4.Червило Teeez от серията Desert Lush Sheer Lipstick в цвят Carnelian Coral.В анкетата попълних коралови червила и получих точно такова.Харесва ми цвета и това, че е полупрозрачно при проба.(Цена в Интернет - 22 $)
5.Сенки също на Teeez от серията Spectrum of Stars и естествено за мен в син цвят Bleached Jeans.Опаковката им ме радва адски много - златисто кръгло бурканче като на EOS-балсамите за устни.Цветът е много летен - светло син със розоволилав подтон.(Цена в Интернет - 22 $)
6.Две четки за очи Teeez - за сенки и очна линия.Не са нещо уау, но са готини и ще влязат в употреба задължително.Опаковките им обаче ми се виждат много удобни за пренасяне на четки при пътуване.Оказа се, че цената на всяка четка е впечатляващите 34 $ и са присъствали в някои Glossybox.
7.Два броя маски за лице L'Action Paris - Peel Off with Cinnamon и Anti-Stress Mud Mask.(Цена в Интернет - 2,00 € за брой)
8.Мостра на антицелулитен крем Super Dren на Bottega di LungaVita - 10 мл.
9.Мостра на парфюм Promenade á Versailles.
Като цяло съм доволна от кутията и бих поръчала отново.Другата ми препоръка е за брошурка с описание на продуктите.Някак по-удобно и пригледно е за мен поне :))
Вие какво мислите?

Add your comment

  1. Поздравления за първата поръчка, Веси, за смелостта и желанието да пробваш нови продукти и марки! Очакваме прекрасни снимки и грим с продуктите! Можеш да споделиш впечатленията за продуктите на сайта.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS