What are you looking for?
2016-08-24

Le Petit Marseillais шампоан с екстракт от бяла глина и мляко от жасмин

Пореден шампоан в търсене на идеалния за мазни корени и сухи краища.След няколко положителни отзива недоверчиво реших да пробвам Le Petit Marseillais шампоан с екстракт от бяла глина и мляко от жасмин предназначен за коса, склонна към омазняване, просто, защото при всеки влияе различно.
Опаковката е полупрозрачна и мога да следя оставащото количество.Затваря се стабилно, но бих имала едно на ум при пътуване.
Ароматът е точно на жасмин и след баня почти не го усещам, пък и нанасям други продукти и е нормално.Формулата му е кремообразна и с млечно бял цвят.
Продуктът има следния състав:
Шампоанът се разпенва лесно и измива с лекота дори доста замърсена коса.В банята косата ми е леко заплетена и затова ползвам почти винаги балсам или маска.В случая Le Petit Marseillais чудесно се съчета с новия ми любимец Elseve.
Косата ми след измиване е много мека и приятна на допир.Не забелязвам изсушаване на краищата, но все пак полагам допълнителни грижи за тях.Относно омазняването на корените този продукт ми направи много добро впечатление.Косата ми изглежда добре дори на третия ден и мога да се размина с малко сух шампоан.
Бих казала, че Le Petit Marseillais с бяла глина и жасмин е най-добрият бюджетен шампоан за моята коса, на който съм попадала и го препоръчвам за проба, амо имате подобни проблеми.Естествено няма да спра да пробвам и други шампоани, тъй като косата ми лесно привиква към тях и имам нужда от разнообразие, но бих взела този отново.
Цената, на която го купих беше 3,99лв за 250 мл. продукт.

Add your comment

  1. Сериозно се замислих,дали да не си го купя.

    ОтговорИзтриване
  2. Много отдавна му се каня, но все се спирам, защото реших, че ще ми пресушава косата - моята, горката, много лесно се пресушава :/

    ОтговорИзтриване
  3. Само да отбележа, че редовната му цена на повечето места е 5,19 лв. В една дрогерия се появи на уж редовна цена от 3,99 лв., но - уви! - етикетчетата вече са сменени. Аз ползвам друга серия на марката и затова зорко ги следя. Редовно обаче го намаляват до 3,99 или 4,19 в зависимост от магазина, така че си струва да се изчака подходящ момент или да се обиколят няколко магазина.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS