What are you looking for?
2016-08-18

Sally Hansen Insta-Dri топ-лак за нокти

За Sally Hansen Insta-Dri топ-лак за нокти изчетох доста ревюта още докато не се предлагаше в България.Имах възможност също да го купя от Турция, но отново пропуснах.В крайна сметка го купих при последната промоция в Елитис.
Пристига в картонена кутия с идеята никой да не го е отварял преди покупка.Шишенцето му е червено и лесно го отличавам от другите лакове.Четката на лака е дълга и тънка, но е удобна за ползване.Консистенцията му е леко водниста.Има следния състав:
Sally Hansen Insta-Dri обещава бързо изсушаване, предпазване на лака от вредните слънчеви лъчи, пожълтяване и удължаване на живота му така да се каже.
Относно бързото изсушаване определено не останах впечатлена, да не кажа и направо недоволна.Уж лакът изсъхна за 10-тина минути, но правих снимките след половин час и тогава без особен натиск ми се нарани лакът, който отдавна трябваше да е "бетон".Това нещо с любимия ми Пош няма как да се случи.
Придава стандартен блясък на дрогериен топ лак, не очаквайте чак стъклен ефект.
Относно слънцезащитата се надявам да има ефект, но досега и с други топове лакът ми не е пожълтявал.Стигам и до подобряването на дълготрайността и ще кажа че при мен спасява маникюра ми още ден след обичаното.
Та обещанията за до 14 дни хубав маникюр при мен са далеч от действителността.
Купих Sally Hansen Insta-Dri на промо цена 8,99лв. от Елитис, но не бих дала постоянната му цена от 15лв.Реално за мен има почти същия ефект като топ-лаковете на Golden Rose.

Add your comment

  1. А сега да пробваш и моя любимец! :)
    Имам един пост, в който ги сравнявам двата. Даже и ти коментира там ;) Ще чакам мнението ти <3 :P

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Диде, знам за твоя любимец Essie, но те се изтеглят от бг-пазара и явно ще го пропусна.Сега съм се насочила към супер хваления топ на Avon :)

      Изтриване
    2. Много жалко :( Ще чакам тогава мнението ти за Avon, въпреки че фирмата ме дразни и съм ѝ обявила бойкот ;)

      Изтриване
    3. Аз напоследък също не вземам нищо от тях, но след толкова хвалене реших да пробвам.То за 2,50лв поне няма да е голяма загуба, ако не ми хареса ;)

      Изтриване
  2. Купих този топ лак за първи път от чужбина и изпълняваше всичко което обещаваше. Придаваше много блясък, лакът изсъхваше много бързо и удължаваше трайността му. След като шишенцето свърши се зарадвах като видях че се предлага у нас (тогава само в Сефора) и веднага си купих ново. Е, нямаше нищо общо. Нямаше го онзи блясък и ден след нанасяне на топ лака, цветният ми лал се напукваше. Мразя да съм от хората които казват, че у нас продуктите са с по-ниско качество отколкото на други пазари, но опитът ми с този топ лак е точно такъв.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно наистина е трябвало да го взема от чужбина.Колкото и да не ми се иска да го казвам, наистина при доста продукти има разлика за нашия пазар.

      Изтриване
    2. Аз купих моя от dm в Словакия. Явно и там бяха заредили с кофти качество. По това време в България наистина се предлагаше само в Сефора.

      Изтриване
  3. Някак си и аз му нямах доверие на този Super Gel, че ще издържи две седмици. Определено по-добре да си закупя обикновен лак, поне няма да се инвестират толкова средства. :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS