What are you looking for?
2016-08-27

С Treets на почивка

Почивката, с която ви спамех в Инстаграм за съжаление беше само 5 дни и свърши бързо.Покрай детския багаж, който е 150804060 кг и джунджурии реших да огранича моя и да взема травъл-сайз продукти.Освен повечето, за които съм споменавала този път взех и продуктите на Treets Traditions cosmetics: Душ-крем за тяло и Крем за тяло от серията Relaxing chakra's, както и Мултифункционалното олио Miracle oil Nourishing Spirit. 
Марката е холандска и включва в продуктите си натурални съставки, като не използва SLS, SLES, парабени, силикони, оцветители и минерално масло.Изобщо не ми беше позната, а се оказа, че продуктите са хубави.
Серията Relaxing chakra's е вдъхновена от древните традиции на Азия за релакс чрез масаж, вани и ексфолиране и е разработена с масла и екстракти от цветя и растения.
Мострите на душ-крема Treets Relaxing chakra's са в нетипична опаковка подобна на сметана за кафе и много ме изкефи.Едната опаковка ми стигна за 3 измивания на тялото.Има страхотен парфюмен аромат и е перлено бяла на цвят.Разпенва се леко и след баня още усещах аромата по кожата си.Не съм забелязала изсушаване или дразнене на кожата.
Кремът за тяло Treets Relaxing chakra's с рози и оризово масло се оказа попадение.Има малко натрапчив аромат, който изчезва след време, но подхранва чудесно.Консистенцията е гъста и попива за няколко минути.После кожата се усеща мека и подхранена.Около 12 часа след нанасянето на крема се къпах отново и водата се стичаше по кожата ми сякаш още има филм по нея, който от своя страна не е мазен или лепкав.
От друга страна Nourishing Spirit се базира на екстракти от ядки и семена на Африкански дървета и растения.Мултифункционалното олио Miracle oil Nourishing Spirit има страхоооотен сладникав аромат, според опаковката е на манго.Може да се ползва за лице, коса, тяло, ръце и нокти.
Мога да кажа, че е супер икономично.Ползвах го за коса и ѝ придаде приятен блясък и омекотяване след водата от басейна, без да я утежни или омазни.За ръце и нокти също ми допадна вместо крем.Реших да пропусна лицето, заради мазната ми кожа там.
Продуктите на Treets, които пробвах определено успяха да грабнат вниманието ми и ще разгледам други продукти на марката.Доколкото разбрах тя се предлага по биокорнерите в дрогерии Лили и Befit.
* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.  

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS