What are you looking for?
2016-09-13

Aura Prime Me! основа за сенки

Освен матовите червила реших да пробвам основата за сенки Aura Prime Me! тъй като съм в търсене на  заместител на моя фаворит Urban Decay, който е с доста висока цена.
Опаковката е тубичка с апликатор като на глосовете, което е чудесно, защото не се налага да чопля с пръсти вътре като при тази на Art Deco.Основата е с доста течна формула, която има бежов цвят.Разнася се лесно, но има нужда да изсъхне, ако се прекали с количеството.Не успява да изравни цвета на клепача, но при по-светла кожа ще се справи.При мен буквално се слива с цвета на кожата ми.
Не е лепкава и няма да е подходяща за пигменти.Със сенките се справя прилично, но не е нещо уау.Дори при матовите цветове сякаш не подсилва цвета, така добре, както други бази, които съм ползвала.
Относно издържливостта също не е нещо уау на моя мазен клепач особено в жегите, когато малко сенки издържат.С тази основа сенките ми издържат 4 часа преди да се съберат в свивките.
Честно казано не бих я препоръчала на хора с мазни клепачи като мен.При нормални може и да се държи по-добре.Цената, на  базата Aura Prime Me! е много прилична - 7,25лв. за 7 гр., така че не пречи да я пробвате.

Add your comment

  1. Полезно мнение - благодаря за ревюто. Аз много обичам да тествам бази, бях й хвърлила око, но ще пропусна :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възлагах ѝ повече надежди, но просто не останах впечатлена.

      Изтриване
  2. Ако успееш да намериш бюджетен заместник на базата на Urban Decay, веднага споделяй, не пази за себе си хахаха Макар базата на UD да е икономична и да ми стига за доста време, не бих отказала нейн по-евтин dupe :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се, само да открия.Съгласна съм напълно с теб, но друго е да има dupe на половин цена поне :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS