What are you looking for?
2016-09-22

Kaufland Classic Care Waschgel измиващ гел за лице

Измиващият крем за суха кожа на K-Classic - марката на Кауфланд нашумя напоследък из блог пространството и тъй като последният ми такъв продукт свърши, реших да го пробвам.Е, да, но явно всички са се засилили и са го изкупили, та за мен остана гелът с екстракт от бамбук и пантенол предназначен за нормална към мазна кожа.
Опаковката е обичайна за такъв тип продукти.Консистенцията е гелообразна и прозрачна на цвят.Има лек парфюмен аромат, който не се задържа по кожата.Съставът е следният:
Аз нанасям гела с електрическа четка или с ръце, когато бързам.Прави хубава пяна и успява да премахне дори тежък грим (три пъти 'ура').По принцип не го ползвам в зоната около очите, тъй като не е предназначен за нея, а и тя е далеч по-нежна и продукт за мазна кожа ще я изсуши.Веднъж обаче попадна в очите ми и усетих щипане, така че имайте едно на ум.
След измиване усещам кожата си чиста, озарена и леко опъната.Няма как продуктът да не изсуши кожата и да не се усети нуждата от крем.
Препоръчвам за хора със смесена и мазна кожа, които търсят измиващ продукт на изгодна цена.Купих го за 3.29 лв. за 150 мл продукт.Определено за по-студените месеци бих пробвала млякото за суха кожа.

Add your comment

  1. Аз си купих измиващия за суха кожа,и не ми хареса,защо го превъзнасят толкова не ми е ясно!(изобщо не почиства грима от лицето)след измиване с него трябва да обтрия лицето с лосион за грим допълнително.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямам идея.Аз също четох доста хвалби и затова взех този.На този пише, че маха водоразтворим грим :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS