What are you looking for?
2016-09-02

Velnea Exfolating Foot Scrub скраб за крака

Скоро не си бях купувала скраб за крачета и доволно си ползвах електрическата пила, но реших да разнообразя.Това беше подкладено и от Тея, която се оказа напълно права разбира се и така се сдобих с Velnea Exfolating Foot Scrub.
Опаковката е ярко зелена и нужното количество се изстисква, което е леко трудно поради гъстата си формула.Предишните ми ексфолианти за крачета са били доста по-рядки.Този на Велния е съставен от ситни и по-едри груби частици.Ментовият аромат се разнася из банята още с отварянето на капачката и оставя едно свежо усещане.
Тук може да видите състава
Скрабът се разнася с масажиращи движения по мокри крака до премахване на мъртвата кожа.Лично аз го усещам като средно груб, но не неприятен.Премахва отлично повърхностния слой мъртва кожа и крачетата стават гладки.Ароматът се задържа и донякъде има отпускащ ефект при мен.Колкото и да не изсушава ексфолианта, винаги имам усещането за нужда от крем в зоната след процедурата.
Цената на Velnea Exfolating Foot Scrub е символична - 1,99лв за 150мл., а като се има предвид колко е икономичен продукта ще ми стигне за доста време.Препоръчвам да пробвате.

Add your comment

  1. Не съм го пробвала този ексфолиант, но имайки предвид написаното бих опитала. Цената въобще не е висока. :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS