What are you looking for?
2016-10-15

Autumn Haul - Есенни придобивки

Публикациите с придобивки са едни от любимите ми и често разглеждам из чуждите блогове, но все не ми остава време да постна такава.Може би заради липсата на време или пазаренето "на парче", честно казано и аз не знам.Затова реших да пусна един бързи пост с последните есенни похождения.
Ползвам дезодоранти против изпотяване целогодишно и винаги имам по няколко.Често сменям марките и пробвам нови.Първо купих Bourjois Deodorant No Defaut.При мен дезодорантите на Буржоа винаги се справят много добре срещу изпотяването, този не прави изключение.Има приятен парфюмен аромат, който изчезва бързо.Купих го на цена 4,99 от Елитис.
Другият дезодорант, който взех преди няколко дни е Rexona Cotton Dry.Скоро не бях вземала нищо на марката и този ми допадна като аромат.Също се справя доста добре с изпотяването, но имайте предвид, че ароматът му е силен и траен, та може да се "сблъска" с парфюма ви.Лично аз го ползвам предимно през деня, когато не слагам парфюм.Купих го от Метро на промо цена 5,17лв за 2 бр.(другият отиде при майка ми).
Avon Gel Shine топ-лак за нокти ползвам вече няколко седмици и напълно разбирам защо е толкова хвален.Скоро ще има и ревю с повече подробности и снимки.Взеха го на супер изгодната цена от 2,50лв от предишен каталог и го препоръчвам, ако търсите бюджетен топ и имате консултант под ръка.
Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick* с номер 11 пристигна наскоро заедно с Лосиона с кашмир и арган на Ziaja*.Червилото веднага в влезе в употреба и е точно цветът, който исках - оранжево-кафяв идеален за есента и падащите листа.Лосионът се оказа също приятно откритие с лека форума.
Revlon Ultra HD Matte Lipcolor* са също матови червила, нови на нашия пазар и ги нося постоянно от седмица.Останах очарована и скоро ще пусна ревю със снимки и повече подробности, защото получих няколко запитвания за тях и явно са интересни на всички.
От сайта на Стар Нейл освен SNB Весела, който ви показах вече тук, купих на супер изгодна цена от 6,70лв OPI Ink Velvet лак за нокти, който на живо се оказа раз-ко-шен!Вече седмица съм с него и явно манията по лилави лакове почти застига тази за сини.Снимки скоро.
От игра на Аптеки 36.6 и Apivita изненадващо спечелих тази Луксозна метална кутия с грижа за кожата на Apivita.Пристигна адски бързо и щом я отворих наистина се изкефих.Вътре имаше Почистваща гел-пяна за лице и очи с маслина и лавандула, Интензивно хидратиращ възстановяващ крем Aqua Vita с целомъдрено дърво и мед, Express beauty Съживяваща и възстановяваща маска с нар и Express gold избистрящ скраб за лице с боровинка.Нямам търпение да пробвам всичко, единствено кремът за лице ще почака, защото при 4 отворени в момента ми е съвестно да отварям и този.
Парфюмът в невероятна готик опаковка е John Galliano by John Galliano EDP 40мл поръчан от Енцо.Беше пуснат на изгодна цена и доста хвален, затова реших да го пробвам.Оказа се аромат подходящ за по-студените месеци за моя вкус, но трайността му на моята кожа е от порядъка на 10-12 часа.В последствие поръчах още един за подарък за моя приятелка.
Любимият ми напоследък балсам за коса е към края си и естествено реших да пробвам нещо ново.В Елитис на промоция бяха продуктите на Pantene Pro-V и така се сдобих с Aqua Light Балсам за тънка коса предразположена към омазняване.Ползвала съм маската и останах доволна, сега ще видя качеството на балсама.Цената му беше 4,58лв.
Контуриращата четка на Catrice ви показах и във Facebook.Ползвах я няколко пъти и засега мнението ми е на кантар.Цената им беше 9,99лв по мои спомени и все още може да се намери в дрогериите.
Контуриращият стик Maybelline Master Contour беше дълго обмисляна покупка и го купих на цена 11,59 от дрогерии Лили.Като цяло също не съм впечатлена от продукта и очаквах повече.
Почистващият гел на Bioderma получих от томбола в Club Bioderma, където постоянно има интересни кампании за феновете на марката.
За останалите продукти не остана време, но скоро ще има подробни ревюта.Ако нещо ви е особено интересно, пишете и ще споделя :)

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS