What are you looking for?
2016-10-24

Lancome Hydra Zen Neurocalm Anti-Stress сет за лице

Един пост, който дълго отлагам и така като гледам ще стане ред за новите коледни сетове на Lancome, докато аз се сетя да го довърша.Освен декоративната козметика на марката, харесвам и бялата, за която има безброй положителни отзиви.Днес ще покажа част от продуктите, които аз ползвам от серията Neurocalm Hydra Zen Anti-stress.
Като децата аз останах впечатлена първо от кутията от златист твърд картон - разкошна е.Още си я ползвам заедно с панделката, която се мярка по различни снимки.А, сега към съдържанието.Сетът съдържа Крем за лице Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream 50мл. (оригинален размер) и три минита Advanced Genifique Youth Activating Concentrate серум 7мл., Hydra Zen Nuit Anti-stress Moisturising Night Cream 15мл. и Hydra Zen Masque 15мл.

Преди това пробвах дневния крем Lancome Hydra Zen Soothing Anti-stress moisturising  със слънцезащитен фактор SPF15, но се оказа, че с този нямат общо.
Дневният крем Lancome Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream е в голяма розова стъклена опаковка.Взета в ръка се усеща тежка и луксозна, нищо общо с дрогерийните пластмасови опаквоки на кремовете.Консистенцията на дневния крем е лека и немазна.Очаквах да е доста по-тежка и плътна, но ми е достатъчна.Подходящ е за всички видове кожи.
При аромата за мен се усеща отчетливо роза, но не изкуствена и натрапчива, а лека и нежна.Реших да го ползвам зимните месеци и не сгреших.За моята смесена кожа е достатъчно хидратиращ.Все още в дните, когато усещам кожата си повяхнала и дехидратирана посягам към Hydra Zen Anti-stress Moisturising Cream.Матиране не съм очаквала, защото не влиза в обещанията на този крем.
Нощният крем Hydra Zen Nuit Anti-stress Moisturising Night Cream не успя да оправдае очакванията ми.Оказа нормален хидратиращ продукт с по-лека консистенция от дневния.Някак не успя да освежи обаче кожата ми и да пребори сивкавия тен.Бих казала, че е подходящ за млада кожа, която иска само хидратиране и нищо повече.В ляво на снимката е нощния крем, а в дясно - маската:
Маската за лице Hydra Zen Masque е продуктът изненада за мен.Дълго време не я отворих и дори смятах да я разменя, защото мислех, че ще е твърде тежка за мен, но любопитството ми надделя.Има доста силен аромат на рози, който усещам поне час на лицето си.Формулата й е почти гелообразна и лека.Още като прочетох, че може да се остави на лицето без да се премахне очаквах мазен продукт, но се оказа че няма нищо подобно.Маската нанасям понякога вечер вместо крем на тънък слой и тя попива в кожата ми за минута.Не остава нито грам.На сутринта кожата ми е свежа, подхранена и без сивкав тен.Буквално маската се превърна в любимия ми продукт от кутията.
Серумът Advanced Genifique Youth Activating Concentrate с патентована формула се бори с първите признаци на стареене.Малката сладка опаковка е също като оргиналния размер с пипета - голямо удобство и лека глезотия поне за мен.Една пипета ми стига за цялото лице. 
Формулата на продукта е подобна на масло - лека, нелепкава и се нанася на лицето с лекота.Усещам филм по кожата, който изчезва за по-малко от минута.След употребата на серума кожата има видимо по-сияен тен и леко опъване на мимическите бръчки.Предполагам при по-дълга употреба ще има по-добър ефект.Този продукт бих взела в оригинална опаковка, защото точно е за моята възрастова група и нужди.
Ако искате да си направите подарък или да зарадвате дама, която ви е близка, то с такъв сет определено ще постигнете целта.Ланком пускат често подобни кутии с различните серии за лице.
По спомен тук в БютиЗоун и Дъглас се предлагаше на цена 120лв, а на мен с безплатна доставка и намаление ми излезе 86лв от feelunique.com, както споменах още тогава във Facebook.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS