What are you looking for?
2016-10-19

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor - Devotion и Addiction

Не мога да отрека, че последните продукти на Revlon за устни са страхотни.Като се започне от червилата Ultra HD Lipsticks минем през лаковете за устни Ultra HD Lip Lacquer и новата матова серия Ultra HD Matte Lipcolor не прави изключение.Цветовете, които аз си избрах са Devotion 600 и Addiction 610.
Отново запомняща се плоска и матова опаковка по подобие на последните спирали на марката.Полупрозрачната опаковка позволява да видя цвета вътре и да взема исканото червило в момента.
Страхотният аромат не е пропуснат и при Ultra HD Matte Lipcolor - осезаем черешов аромат, да кажем че за мен е по-близо до череша от манго, което е по описание.Червилата са с плосък конусовиден апликатор, удобен за оформяне на контур.
Формулата на матовите червила е лека,доста кремообразна и не съдържа восъци.Лесна е за нанасяне и отлично пигментирана.
Devotion 600 е предпочитаният от мен ежедевен светло розов цвят, докато Addiction е типично есенен боровинков цвят.
Червилата са много комфортни за носене.Финишът по описание е кадифено матов, но напълно матови не са.след нанасяне му на Devotion трябват поне 15-тина минути, за да изсъхне.При тъмният Addiction обаче за придобиване на кадифено матов финиш са нужни 30-тина минути особено при напластяване.Общо взето след изпиване на едно кафе стават пълен мат, а ако бързате става с леко потупване на салфетка ;)
Така изглеждат веднага след нанасяне:
За разлика от други матови червила, тук типичното изсушаване на устните го няма и хидратацията е на ниво.Нося Ultra HD Matte по над 8 часа и наистина не усещам дискомфорт или опъване.
Лилавият Addiction издържа около 5 часа, когато не консумирам храна или напитки.При редовно похапване избледнява след около два часа, но оставя стейн по устните.Лично аз го махам накрая с дегримьор.Розовият Devotion изглежда чудесно почти целия ден, ако не наблягам на хапването.Също избледнява равномерно.
Като единствен недостатък бих споделила, че се разтичат от контура, когато не внимавам с нанасянето.
Revlon Ultra HD Matte Lipcolor за мен са чудесна алтернатива на изсушаващите червила и с полу-матов финиш.Предлагат се в 7 цвята, а в момента в Bonjour Bg струват 12,69лв с 25% намаление при редовна цена 16,95лв.Видях ги вече налични и на щендерите на Ревлон в дрогерии Лили, ако не ви се занимава с онлайл пазаруване и искате да тествате цветовете на живо.
* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS