What are you looking for?
2016-10-07

SNB Professional лак за нокти - Весела

След бруталното разчистване на лакове, което направих е ред да пълня кошницата отново.Станала съм обаче далеч по-претенциозна и не вземам какво да е.За лаковете SNB Professional доста се пише из блоговете и реших да пробвам някой.
Не съм пробвала марката досега, защото не се продава директно из магазините и няма как да видя цветовете на живо, което не ми е по вкуса.Все пак съм повече на принципа "око да види, ръка да пипне".Затова се наложи да поръчам от сайта на марката.За есента и зимата са ми много любими тъмно лилавите лакове и поръчах лак със звучното име Весела (почти ми е адаш).Това, че лаковете са с имена ми допада.
Опаковката е правоъгълна и запомняща се, както писах и за други лакове - удобна за нареждане също.Четката е широка и плоска, от любимите ми.
Съставът също е добър.Лаковете на марката са 8-free - без съдържание на Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Ethyl tosylamide и Triphenyl phosphate.
Цветът Весела е тъмно лилаво с множество едва забележими разноцветни блестящи частици, които се виждат на ярка светлина.Финишът е сатенен.За плътен цвят има нужда от три слоя.С нанасянето на първия пласт стоеше неравномерно и на черти, почти успях да се разочаровам.С вторият слой обаче имах плътно равномерно покритие, но на ярка светлина имаше леки забележки, затова нанесох трети тънък слой и всичко "заспа".На снимките лакът е нанесен на три слоя без база и топ лак.
Лакът изсъхва бързо дори и без бързосъхнещ топ, 15 минути след лакиране, чакайки пералнята, успях да хапна курабия без поражения.
Относно издържливостта бих казала, че е средна на моите нокти.На 5-я ден имах забелени връхчета.С уговорката, че аз имам мазна нокътна плочка, мия често чинии, шишета (без ръкавици), бебешки ръчички, къпя бебе и работя на компютър.
Цената, на която купих лак SNB Весела не е от най-ниските - 12 лв за 15мл продукт, но спрямо качеството ще кажа, че си заслужава.Поръчката ми беше обработен за ден и ми се обадиха за потвърждение.Според сайта доставят със Speedy/Рапидо, но при мен пристигна с Лео Експрес, не че има значение
Като цяло бих казала поздравления за реализацията на български лакове.

Add your comment

  1. Здравейте,
    благодарности за чудесните отзиви за лаковете за нокти с марка SNB Professional. Тъй като в публикацията си споделяте, че Весела се нанася неравномерно и на черти, искам да Ви напомня, че основата за лак се използва както да предпази нокътя от оцветяване, така и да осигури по-добро прилепване на цвета и още по-добра издръжливост. Базата служи и за по-лесното нанасяне на цвета и равномерното покриване на нокътя. Лаковете SNB Professional са разработвани за професионално използване в салоните за маникюр и педикюр, където клиентите очакват изключителни резултати. За да ги постигнем, често се налага да използваме повече или по-силни пигменти, за да получим желания цвят. Когато не се използва база под цвета, възможно е тези пигменти да доведат до пожълтяване на нокътната плочка.

    Опитайте и сама ще откриете разликата – нанесете на един нокът основа преди цвета, а на съседния нокът – само цвят. На първия нокът ще получите чудесния наситен и плътен цвят на втория слой, без черти :-)

    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,
    Благодаря за коментара и пояснението :) Задължително ще пробвам и с основа.

    Поздрави

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS