What are you looking for?
2016-11-28

Maybelline Lash Sensational Luscious спирала

Спиралите на Maybelline са едни от любимите ми и от почти всички видове досега не се спогодих само с Rocket.Затова при последната промоция грабнах новата Maybelline Lash Sensational Luscious без дори да видя коментарите за нея в нета.Оказа се отново чудесна с една забележка.

Опаковката е типична за марката, но Lash Sensational Luscious е в черно с розов надпис.Четката е силиконова тип-ветрило.Аз успявам да достигна и най-ситните и финни мигли с нея без затруднения.Цветът на спиралата е наситено черен и не знам дали заради маслата, след нанасяне миглите стоят лъскави.
Консистенцията е течна една идея повече от необходимото според мен и цапа, ако не внимавам.Очаквам като засъхне леко да стане още по-лесна за нанасяне.Не е водоустойчива.
Lash Sensational Luscious подчертава всяка моя мигла и придава хубава дължина и лек обем.За няколко седмици носене не забелязвам да се рони или размазва.С две думи нямам забележка до момента с премахването.Въпреки, че не е водоустойчива спиралата се премахва доста трудно.Пробвах с измивен гел, но пак останаха остатъци, които доизчистих с мицеларна вода.Най-добре се получи премахването на спиралата с двуфазен дегримьор.Друг добър вариант се оказа бебешка мокра кърпа и след това мицеларна вода.
Снимките са правени 4 часа след нанасяне.
Като цяло чудесна спирала само имайте предвид трудното премахване.
Купих Maybelline Lash Sensational Luscious на цена 9.14 лв от Елитис, но на доста места спиралите на марката са на промоция този месец.

Add your comment

  1. Прави уникални миглите, но много ми цапа под веждите(имам в предвид, че през деня се отбелязва като се допира до кожата)... И това трудно премахване... Но ефектът много ми харесва :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен не цапа под веждите.Явно имаш дълги мигли :))

      Изтриване
  2. Хммм, тъкмо се чудех дали да не я опитам, но май ще си взема пак розовия й събрат :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай все пак.Четох, че някои я харесват повече от розовата, други не :)

      Изтриване
  3. страхотн спирала, прави миглите ми х3, мога да докарам направо ефект изкуствени мигли, обаче... и при мен проблем с махането. направо ужас! специално заради нея и въпреки, че мразя за да имам отворени повече от един продукт от вид, в случая разгримиращо средство, зарязах едно мляко и отворих двуфазен дегримьор - и пак е трудно. после мия с гел и пак има остатъци!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай първо с гел и после остатъците с двуфазния дегримьор - получава се по-лесно.

      Изтриване
  4. За жалост при мен и при моя позната точно тази спирала заправи ужасна алергия на очите ни. Бяхме с потдути очи,все едно са ни теглили една гора бой.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ужас!Надявам се всичко при вас да е наред.
      Досега не ми се е случвало подобно нещо, с която и да в спирала, но никой не е застрахован.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS