What are you looking for?
2016-11-22

Pantene Pro-V Aqua Light балсам за коса

Търсенето на подходящи продукти за косата ми е винаги на дневен ред и затова днешното ревю е посветено на балсама за коса Pantene Pro-V Aqua Light.Той е предназначен за тънка коса предразположена към омазняване, точно каквато е моята.

Опаковката е стандартна и не се е отваряла по време на път.Консистенцията е бяла на цвят и кремообразна, но някак водниста.Разнася се лесно по косата и се изплаква също толкова лесно.Ароматът е свеж и не се задържа по косата след баня.Тук може да видите състава:
Балсамът върши работа, както всеки друг дрогериен балсам.Успява да подреди косата ми и да я направи лесна за разресване без да се заплита.Наистина не я натоварва и омазнява допълнително.С това приключва ефектът му.Обещаният блясък и подсилване не ги забелязвам, но и нямам кой знае какви очаквания.
Честно казано очаквах повече от балсама предвид цената му, защото същият ефект постигам с балсам на Lidl за 2,60лв.Или явно се разглезих покрай последния си любим балсам Elseve, който е на същата цена.
Цена на Pantene Aqua Light 6,79лв за 200мл.

Add your comment

  1. В известен смисъл на думата останах разочарована от шампоана от тази серия, защото не забелязах да прави кой знае какво..... Напълно си права, че ефектът, който се постига е сходен с този на продуктите на Lidl, които са двойно по-евтини....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Точно си го казала.Сякаш човек остава разочарован, защото изпълнява това, което обещава, но на завишена цена :))

      Изтриване
  2. И аз имам балсама, имах и шампоана. Сплескваха ми косата както никой друг подобен досега...за мен определено са разочарование, особено шампоана.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Само шампоана от серията не съм ползвала, но като гледам няма и да го взема.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS