What are you looking for?
2016-11-02

Ziaja лосион за тяло с кашмир

През лятото дори и да е имало дни, в които да пропусна лосиона за тяло, то есента ми напомня, че от тук нататък не трябва да забравям.От продуктите на полската марка Ziaja основно се коментират тези за коса и днес ще споделя мнение от за Лосиона за тяло с кашмир.

Семпла бяла опаковка с помпа, за мен най-удобна за лосионите.Не е тайна, че с помпа са предпочитаните от мен лосиони.Не се налага да бъркам с нокти,  да стискам или изцеждам, поне за мен не е проблем и това че ще останат неизползвани 20мл примерно.
Продуктът има леко пудрен аромат, който се задържа на моята кожа няколко часа.
Ziaja лосион за тяло с кашмир има следния състав:
Консистенцията се оказа доста течна напук на очакванията ми. Очаквах плътна и тежка формула, а получих лека и лесна за разнасяне.Лосионът попива за около 1-2минути и оставя нелепкав филм, който изчезва след още толкова време.Кожата става мека и еластична.
Хидратацията бих определила като средна и подходяща за нормална кожа, за суха продуктът не би бил достатъчен, особено през студените месеци. 
Цената на лосиона е много прилична предвид голямото количество - 8,49лв за 400мл.Доколкото видях в сайта на марката се предлага и комплект от серията, който ще е подходящ за подарък.
* Продуктът ми е предоставен от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.  

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS