What are you looking for?
2016-12-08

Apivita почистваща гел-пяна за лице с маслина и лавандула

Преди време бях писала за балсам за устни с натурални съставки на Apivita, а днес ще споделя мнение за още няколко продукта на марката.Първият, от които е Apivita почистваща гел-пяна за лице с маслина и лавандула и бързо успя да измести всички други продукти от рафта в банята.Подходяща е за всеки тип кожа.


Опаковката, както се вижда е с помпа - удобно и хигиенично.Странното е, че аз усещам сладникав лимонов аромат, а очаквах по-скоро лавандулов, но по-добре за мен.При изпомпване излиза перлено бял гел,  който при досег с мократа кожа се превръща в бяла пянасъстава участват 93% натурални съставки и няма SLES, SLS, парабени,силикони и неорганични масла.Водата в състава е заместена с органична вода от зелен чай.
Почиства чудесно без да изсушава и грам.Наистина премахва очен грим включително спирала (моите са неводоустойчиви).Освен това дори да попдне в очите при мен не дразни и не щипе.Горещо го препоръчвам,  ако ползвате и електрическа четка за лице.Сега в по-студените дни усещам, че кожата има нужда задължително от крем след миенето, но въпреки това не е пресушена.
Гелът е страшно икономичен и малко количество е достатъчно за почистването на цялото лице.Аз ползвам една помпичка.Ползвам го вече над месец, а почти не личи количеството да е намаляло.
Цената на Apivita почистваща гел-пяна за лице с маслина и лавандула е висока, но ако търсите нежен продукт с хубав състав си заслужава напълно - 26,20лв за 200мл продукт.
Освен за гел-пяната ще споделя кратко мнение за две маски за лице, които пробвах.Честно казано бях на мнение, че маските на марката са с доста надути цени, но сега определено разбрах защо са толкова хвалени.
Apivita Express beauty with pomegranate е маската с екстракт от нар, която обещава да регенерира и да придаде блясък.Мирише божествено на някаква смес от ягоди и рози.Консистенцията ѝ е като розов пухкав крем с фини частици, който донякъде попива в кожата, а остатъка се отмива след 10-тина минути.Остава кожата освежена,  хидратирана и няма дори следа от сивкав тен.Тази маска определено ме спечели и честно казано е в пъти по-добра от маската Hydra Zen на Lancome.След комбинацията гел-маска нямам никаква нужда от допълнителен серум или крем вечер.
Apivita Express gold with bilberry е скраб за лице с боровинка, който обещава да ексфолира нежно и да изсветли кожата.Като фен на горските плодове очаквах един сладникав боровинков аромат, но е по-скоро винен.Скрабът е нежен и почиства добре повърхностния слой на кожата без да пресуши, но усещам нужда от крем след попиване.Определено приятен продукт, но не успя да ме спечели като маската например.
Цената на всяка двойка 2*8мл маска/скраб е около 8 лв.При мен всяко саше стига за 2 нанасяния без да пестя продукт.Определено препоръчвам маската с нар.
Вие имате ли фаворити на марката?

Add your comment

  1. И аз ползвам пяната и съм влюбена в нея.

    ОтговорИзтриване
  2. Пяната е разкошна!
    Нося лещи и не съм имала проблеми с нея.
    Срокът на годност след отваряне е 6 месеца,
    но аз успях да я изразходя след година и 2-3 месеца
    при всекидневно ползване вечер.
    След изтичането на шестте месеца от отварянето й,
    не забелязах промяна в качеството.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се да го чуя.Аз също едва ли ще я изразходя в срок и също си признавам, че ползвам продукти след изтичане.Сега поне знам, че с тази пяна няма да имам проблем за срока :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS