What are you looking for?
2016-12-23

Got2be Guardian Angel защитен спрей за коса

За Got2be Guardian Angel 220С Heat Protection се изприказва много из чуждестранните блогове.Наскоро забелязах, че вече се продава и тук и реших да го пробвам.Това е спрей предпазващ косата от високата температура при ползването на сешоар или преса за коса.
През студените месеци задължително ползвам сешоар, защото се къпя вечер и не искам да лягам с мокра коса.Наскоро ви показах и новия сешоар, който купиш и се оказа супер попадение - мощен, удобен, с много гореща струя и исках да защитя максимално косата си.
Опаковката е пластмасова, с нестандартна форма, но извивките я правят удобна за употреба.Под формата на спрей е и лесно се пръска директно в косата.Спред мен е доста течен като консистенция и успява да я донамокри, определено не  е лек като лак за коса например.Ароматът е на бабешки парфюм - сори, но на мен определено не ми допада, защото е сладникав и някак ретро, но след изсушаване не го усещам.
Според описанието се пръска обилно на подсушена с хавлия коса и после се суши със сешоар, а който иска след изсушаване ползва преса/маша за коса.
Първият път наистина напръсках косата обилно дори в корените, в резултат на което след сушене загуби обема си и стана някак тежка.На допир я усещах твърда и суха в краищата, точно като след силен фиксиращ лак за коса.Хубавото е, че не стана на клечки.Също така се изправи изключително добре само с сешоар, а сякаш съм я изправила с преса.За щастие не забелязах да се омазнява повече от преди.
След това открих как най-добре се сработва моята коса със спрея.На подсушена с хавлия коса слагам любимия си серум и след това пръскам 4-5 пъти от спрея.Пропускам корените, за да не се спесква косата ми и суша.Резултатът ме удовлетворява напълно.Косата ми става подредена, супер права и гладка.Няма тежест и изсушаване също така.Тази комбинация при мен работи успешно и не съм забелязала нови цъфтежи в косата си.Редовно обаче посещавам фризьора си, което за мен е основен начин да поддържам не особено буйната си грива.
Бих казала, че  спреят е икономичен ще ми стигне за няколко месеца ползване.
С две думи след като открих как да не натоварва косата ми, Got2be Guardian Angel ми харесва.Спрямо други, които съм ползвала е добър за цената си.Аз го купих от Елитис за 7,69лв.

Add your comment

  1. Отдавна се оглеждам за хубав термозащитен спрей за коса. Виждам, че цената на този е много добра. Положителният Ви отзив ме кара да потърся и взема и за себе си. :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS