What are you looking for?
2017-01-27

Avon Gel Shine топ лак

Всеки с натоварено ежедневие (и малко дете) знае, че лакирането в домашни условия трябва да е максимално бързо.Затова след като видях, че любимият ми често споменаван Poshe приключва, а доставката от чужбина е дълга и разочарованието от Sally Hansen Insta-dri трябваше да намеря нов.Мисля, че намерих бюджетен заместител в лицето на Avon Gel Shine.

Лакът пристигна в картонена кутия с упътване и състав.Самият топ е в прозрачна опаковка, в която лесно се вижда оставащото количество.Четката е средно широка и удобна за нанасяне.Консистенцията бих определила като водниста, а атоматът като остър.
Ефектът от Avon обаче е отличен.Дава чудесен блясък подобно на Поша, но не е дебел и стъклен като при Seche Vite.Изсушава два/три пласта лак за 10-тина минути, което ме устройва напълно.Издържливостта е стандартна около четири-пет дни.Ползвала съм го с различни марки лакове досега и не е имало случай, когато топът да се напука или отдръпне.

Лакът на снимката по принцип е с матов завършек.
Като цяло бих го определила като бюджетен заместител на Poche.
Предвид промо цената от 2.90лв, на която го купих и редовната цена около 5-6лв бих го препоръчала за проба на всеки търсещ бюджетен топ-лак за нокти.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS