What are you looking for?
2017-01-09

UNE Breezy Cheeks руж - B06

Не един път сме споменавала, че обичам изгодни оферти и промоции.Днешният продукт обект на това ревю беше случайна покупка и отново добро попадение иииии с уникална промоция.Все пак съм жена и като чуя козметика с 50% отстъпка и подарък "шал с чанта" сама казвам "Вземете ми парите!".При покупка на продукт UNE получих платняна чанта и шал в цвят деним.Шалът е огроооомен, а чантата удобна за покупки.Естестено трябваше да реша какъв продукт искам.Първо ме влечеше към четките, но се оказа, че няма наличност и се спрях на кремообразен руж UNE Breezy Cheeks руж - B06.

Опаковката е нестандартна и това ми харесва.От стабилна бяла пластмаса е, а предната ѝ част е огледална, отваря се с приплъзване.Ружът заема около 2/3 от опаковката и има страхотна кремообразна консистенция, която нито е твърде мека, нито прекалено твърде, че да не може да се вземе продукт.Аз поне не усещам аромат.Според производителя 100% от съставките са с естествен произход, а 10% от био земеделие, притежаващи сертификат EcoCert.
Гледах суочове в нета преди да избера цвят и реших, че искам лилав руж, тъй като нямам такъв в колекцията си, но се оказа, че B06 няма нищо общо.По-скоро бих го определила като розово със студен подтон и матов финиш, нищо че на снимката със светкавица в дясно изглежда сякаш има златисти лъскави частици.Общо взето чудесен цвят дори за ежедневен грим и леко затопляне на страните в студените дни.
Пигментацията определям като средна.Не е твърде пигментира и от едно топване в продукта да се докарам на клоун, но няма нужда и да бъркам пет пъти, за да изкарам някакъв цвят.
Най-лесно става нанасянето с пръсти, а после преливам с мека четка.Залепва добре по кожата и ми се струва, че е сякаш cream-to-powder щом се нанесе сякаш става прахообразен и не стои мазно или лепкаво.Понякога нанасям ружа като основа за по-силен цвят на други ружове.
Издържа около 7-8 часа с добра основа като в края на деня е леко избледнял.
Простете големите ми пори и неравен тен, но тук нямам никаква основа, а само ружа за снимка.
Купих UNE Breezy Cheeks руж за 10,45лв с 50% намаление, вместо редовната цена от 20,90лв от Bonjour Cosmetics.Като обобщение ще кажа, че продуктът напълно си заслужава парите и го ползвам редовно.Бих пробвала и други продукти на марката.Приемам препоръки, ако имате опит с бранда.

Add your comment

  1. Прощаваме, защото иглежда много добре ;) И аз имам от тези ружчета и съм решила да го ползвам максимално тази година, защото нали е натурален продукт. Моят не мирише странно и не дразни кожата за момента, а е на 2 години :)
    И аз подкрепям теорията, че е крем до пудра формула ;) Хубав продукт!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) Той и при мен ще изкара сигурно толкова без значение, че е натурален.Не мога като вас толкова бързо да ги изразходвам за мое съжаление ;)

      Изтриване
  2. Отдавна ги гледам тези руове, но се спирам, защото имам един кремообразен на Х§М и честно, изисква твърде много усилия в сравнение с класически руж. Иначе е много красив, спор няма и ти стои добре, изобщо не се притеснявай за лицето си :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) Имах един кремообразен на Катрис от лимитирана серия, който беше наистина труден за работа, но този е много приятен, защото не е прекалено пигментиран :)) С класическите прахообразни обаче наистина е по-лесно.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS