What are you looking for?
2017-02-14

Bell Cosmetics Hypoallergenic серия

Следпразнично получих продукти от хипоалергичната серия на Bell Hypoallergenic, която е подходяща за хора с чувствителна кожа.В пакетчето се криеха най-новите продукти на марката, а именно - контуриращ стик, хипоалергичен лак за нокти и моделиращ гел за вежди.

Започвам, както всеки път, с продукта, който ми хареса най-много - Bell Hypoallergenic Contour Stick.Вече ви споменах за разочарованието си от контуриращата част в стика на Maybelline и този на Bell се оказа далеч по-добър.Стикът на Bell има само тъмен цвет и няма как да се смесят двата цвята.
Формулата му е кремообразна и се нанася като масло.Усеща се мек и приятен по кожата.Цветът е само един с неутрален подтон и подходящ за контур, не забелязвам да оранжавее или да се оксидира след време.
При блендване с бюти блендер или мека четка вече има видим ефект върху лицето ми за разлика от посочения по-горе.С хубава база + пудра или спрей отгоре издържа целия ден, иначе след обяд е леко избледнял.Може да се напласти и да стане подходящ за по-тъмен тен.Определено съм доволна от продукта.
Вторият продукт, който грабна вниманието ми беше Bell Hypoallergenic Brow Modeller Gel коректор за вежди.Въпреки сложното има това е спирала за вежди, която попълва и оформя веждите.Аз си падам по този тип продукти и веднага започнах да я ползвам.
Опаковката е голяма и тежка, а четката малка и конусовидна, с каквато съм свикнала да боравя.Недостатък за мен е твърде течната формула и прекалено широкият отвор, който не "обира" количеството от четката и има опасност да се изцапам.Лично аз прокарвам четката по края на опаковката и така нанасям.
Моят цвят е най-тъмният 03 и видимо попълва веждите.След като изсъхне формулата за около минута не се усеща нищо по веждите, което ми харесва.Буквално забравям, че съм нанасяла нещо, няма слепване, тежест и не усещам веждите си сякаш са бетонирани.При мен Brow Modeller Gel издържа цял ден без да се размаже.
Лакът за нокти Bell Hypoallergenic Long Lasting nail enamel, които получих е в любимия ми син цвят, води се номер 06.Радвам се, че някой е обърнал внимание.
За малко обаче щеше да отиде в разочарованията поради няколко недостатъци - четката и консистенцията.Формулата му е твърде водниста и се нанася неравномерно.Четката е средно широка и плоска, дотук чудесно, но краищата й са буквално остри и трудно се прави овал при моите нокти. Поради тази причина се омацах доста.При първият слой положението беше неравномерен и прозрачен цвят.С втория всичко си дойде на мястото, макар че нанасях по-дебел слой.
Плюсовете му обаче са трайността и цвета.Цветът обаче много ми харесва, има хубав блясък дори без топ лак.Лакът съхне сравнително бързо и издържа на моите нокти 5 дни без забележка с база и топ.Снимката е правена на третия ден от лакирането.
Марката има попадения и не толкова добри продукти, както всяка друга.Интересни са ми останалите продукти под формата на стикове - ружове, хайлайтъри, коректори и основи.За съжаление се открива по-трудно в магазините.

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS