What are you looking for?
2017-02-18

Nuxe Nuxellence Zone Regard околоочен крем

От повече от месец ползвам Nuxe Nuxellence Zone Regard околоочен крем, който сега бе пуснат за продажба при нас.Иновативен продукт с 10 патента, който обещава по-младежка и сияйна кожа в деликатната околоочна зона, намаляване на фините линии, зачервявания и тъмни кръгове.
Опаковката е хигиенична и интересна.От едната страна излиза кремът, а с обратната страна го разнасяте благодарение на метален апликатор.Ароматът му е деликатен и почти не се усеща, което е плюс при чувствителни очи.Съставът му е следният:
Формулата е плътна и кремообразна.Всеки път щом прочета противостарееща грижа в главата ми изкачат тежки и мазни текстури, но тук няма подобно нещо, противно на очакванията ми.Формулата има лек телесен цвят, но ако имате тъмните кръгове няма да ви спести коректора.
На почистена кожа нанасям три точки - в основата, в центъра на окото и на подвижния клепач.После втривам с плоската страна на апликатора.Сутрин определено успява да ме ободри, а след недоспиване е още по-освежаващо.Всички знаете и благотворното действие на студено върху торбичките под очите.Ползвам го и вечер с лек масаж за отмора на очите.
След нанасяне кожата става буквално като кадифе.Няма мазно или лепкаво усещане, продуктът попива за секунди.
С хидратацията се справи отлично дори през студените дни.Успя да освежи уморената ми кожа и да попълни линиите от дехидратация, които имах напоследък, защото не се сещам да пия вода.Тъмните кръгове под очите ми покрай недоспиването (с бебе е така) са по-бледи.Щом не чувам от майка ми напоследъку изглеждаш недоспала" като дойде на гости значи има напредък.
Нямам (за моя радост) бръчки и не мога споделя как би се справил с тях.Предвид 10-те патента, които има, хиалуроновата киселина и екстракта от пасифлора в състава, предполагам че и по тази точка ще се справи добре.
Богатата формула прави продукта икономичен и ще ми стигне сигурно за година.
Ако търсите качествен продукт за околоочната зона и високата цена не е проблем, то ще останете доволни от Nuxe Nuxellence Zone Regard.Цена му е около 55-60лв за 15мл. продукт.

*Продуктът ми е предоставен от ПР.Ревюто е основано на личен опит и не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS