What are you looking for?
2017-02-08

SNB Professional лакове за нокти - Калоян, Магдалена, Борис и Малина

Заглавието стана нещо като бандата на Оушън, само че в случая е бандата на SNB Professional.Последните два месеца съм лакирана само с лакове на марката, което е показателно колко ми харесват.Днес ще покажа и ще споделя накратко мнение за Калоян, Магдалена, Борис и Малина.
Общото между всички е опаковката и широката плоска четка, която показах тук.Формулата и на четирите лака е гъста и лесна за разнасяне.Не е прекалено водниста, нито е твърде гъста.Голямото количество, както и хубавият състав (8-free) също са фактор.Както винаги, за всеки лак ще споделя накратко мнението си.На всички снимки лаковете са нанесени върху основа за лак SNB Base Coat и топ лак SNB Quick Dry Top Coat.
SNB Калоян е от последната колекция Шевици.Цветът за мен е кралско синьо с финиш крем.Нито прекалено тъмен, нито небесно син.
За пълно покритие има нужда от поне два плътни слоя като дори тогава сякаш леко прозира.Всеизвестна е любовта ми към всичко синьо и особено към лаковете.Много дами не биха посмели да заложат на син маникюр, но за мен е редовна практика.
Не знам дали заради комбинацията от една и съща марка на основа, лак и топ, но Калоян издържа геройски на ноктите ми 7 дни, което е постижение.
на слънце
SNB Магдалена се оказа любов от първото нанасяне.За този лак прочетох доста хвалби и честно казано изобщо не разбирах това прехласване по него, докато не го сложих на ноктите си.
Холограмните лакове са ми голяма слабост и този не прави изключение.В шишенцето не ми изглеждаше толкова впечатляващ, но на нокти успя да ме спечели.Цветът е цикламен с множество разноцветни блестящи частици, които на ярка светлина се променят.Още щом го нанесох не успях да отделя поглед от ноктите се, което не ми се беше случвало скоро.
Бонус за тази радост беше, че за плътно покритие е нужен един плътен слой, както може да видите на снимките.Тъй като беше само на един пласт издържа на ноктите ми 3 дни.

SNB Борис в опаковката и на нокти веднага ми напомня на хубаво отлежало червено вино.Класически тъмно червен цвят с финиш крем, който не е прекалено ярък, но е достатъчно дързък.За моя вкус е подходящ за зимата край камината с чаша вино в ръка.
Постигнах плътно покритие с два слоя лак.Борис издържа на ноктите ми 5 дни.
Последният лак, който пробвах беше SNB Малина.За моя изненада се оказа изключително труден за снимане.Финишът му е перлен, но леко клони към дуохром защото е интересна смесица от червено и оранжево.Този лак ще бъде идеален за пролетта и лятото, защото е ярък и предизвикателен.
Малина покрива чудесно с два слоя лак и издържа на моите нокти също 5 дни.
Рядко правя лирични отклонения, но в случая искам да подчертая, че не съм задължена да пиша ревю.Правя го, защото марката е българска, лаковете ми харесват много като качество и заслужават да бъдат показани цветовете на "живо".
Още много цветове по вкуса на всеки може да намерите на сайта на SNB - Star Nails.

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS