What are you looking for?
2017-02-22

Тоалетни трици за лице Седеф - Христина

При последното ми пътуване напълно случайно попаднах на един евтин и много хвален продукт - тоалетните трици на българската марка Христина.Между почистването с електрическа четка, реших да ги пробвам.Имаше доста различни видове - овесени, кокосови и т.н но аз се спрях на тези, които се водят Седеф.Според производителя те са подходящи за почистване, избистряне на тена и ревитализиране на смесена и мазна кожа.

Опаковката е прозрачно пластмасово бурканче, което не е особено впечатляващо.Поне може да се ориентирам колко продукт ми остава.Капачката е на винт и преживя пътуване без да се отвори.Усещам сякаш силен аромат на море, който не се задържа по кожата.
Консистенцията напомня на ситно  натрошени миди смесени с морски пясък и масла.
Продуктът разнасям лесно по мокра кожа, масажирам и после изплаквам, докато съм под душа. 
Формулата и върху кожата се усеща груба с едри частици, които бих раздразнили, ако сте с чувствителна кожа.Споменах масла, защото при употребата на триците кожата остава с мазен филм и няма опъване или изсушаване.На мен обаче този филм не ми е приятен и минавам допълнително с пяна или гел.
Ефектът на гладка и добре ексфолирана кожа е осезаем веднага след подсушаване.
Определено продуктът не е икономичен.
Като цяло не съм впечатлена от продукта заради мазният филм, който остава и не бих го купила отново.Бих пробвала някой от другите видове, но едва ли ще е скоро.При Ивчето може да прочетете за някои от другите видове - тук.
Купих тоалетните трици Христина на цена 3.59лв за 200мл.

Add your comment

  1. Аз знаеш съм със суха кожа и при мен остават лек подхранващ филм, който направо е добре дошъл. :) Изумена съм, че ти се струват неикономични. Как искам да свършват и моите бързо. Имам чувството че не намалят, ужас.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При моята смесено-мазна кожа хич не е добре дошъл тоя филм, а те уж са предназначени за такава :D
      Ти с изхабяването на продуктите ме водиш на светлинни години като ти чета празните опаковки, така че едни трици да са разликата :D

      Изтриване
  2. И при мен мазния филм ми допада, защото компенсира от сухотата на кожата ми :) Накрая ще се окаже, че грешката е в етикета и е по-подходящ за суха кожа :D Мен ми дадоха много добра идея да го използвам като пилинг за тяло - може да пробваш, особено сега зимата може да ти свърши добра работа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разликата в типа кожа си казва думата.Благодаря за хубавата идея.Ще го пробвам като пилинг за тяло :)

      Изтриване
  3. Аз имам тези с кокос и съм доволна от тях. Не оставят мазен филм, но са груби при нанасяне. Предпочитам почистващите продукти на Lush.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS