What are you looking for?
2017-02-01

Winter Haul - Зимни придобивки

Отново нямах намерение да пиша такъв пост, но покупките се натрупаха и реших да отбележа някои продукти.Някои неща ползвам от месец и скоро ще споделя мнение.Повечето пратки от ПР-и пък видяхте в Instagram, та ще гледам да не се повтарям.
Дезодорантите при мен свършват за отрицателно време и затова има нов на хоризонта.Този път взех Nivea Pure & Natural без алуминиеви соли и съм доволна.През студените дни се справя с изпотяването (да, аз и зимата се потя) и има доста силен аромат.Не съм забелязала раздразнение.Цена по спомен 3,99лв от Кауфланд.
На Перлените тоалетни трици на Христина попаднах случайно в едно малко магазинче за всичко и реших да ги пробвам след толкова хвалби.Не съм особено очарована след повече от месец употреба и скоро ще пусна пост за тях.Купих ги на цена 3,59лв.
Балсамът за сухи и напукани устни Blistex Lip Relief Cream купих преди седмица съвсем случайно и се оказа моят "уау-балсам".Като изключим изтръпването на устните в началото, което не харесвам, има страхотен ефект върху моите изтерзани устни.Скоро ще споделя малко повече впечатления.Купих го за 4,99лв.
Кремът за ръце против стареене Lavera Anti-age с червена боровинка, арганово масло и хиалуронова киселина ми беше изпратен от PR точно, когато ръцете ми бяха в лошо състояние от студа и постоянното миене.Продуктът съдържа 100% съставки от био земеделие и се отразява много добре на сухата ми кожа.Не лепне и попива за няколко минути.Ползвам го основно вечер преди лягане и на сутринта ръцете ми са меки и нежни.През деня имам нужда отново от нанасяне.
Покрай Нова година пътувах и се оказа, че нямам лакочистител.Бързо отскочих и взех всеобщия любимец - зеленият маслен лакочистител на Lilly.Ползвах го около 20 дни и със съжаление установих, че лаковете ми траят много по-кратко, въпреки че си мия добре ръцете след употребата му.Цена по спомен около 1 лв.
Затова реших да се върна към добрият стар безацетонов лакочистител на Essence.Той пък беше свършил на няколко места, където проверих, затова купих Essence овлажняващ лакочистител с кокос и папая.Премахва лакът, но не толкова бързо и лесно, колкото розовият вариант, който продължава да ми е фаворит.Поне след употребата на синия нямам проблем с трайността на добре познати лакове.Цена 2,29лв.
Споменах ли, че ми бяха останали само два шампоана?Е, вече не са толкова.Планирах купуването на един, но бях принудена (от съдбата, аз съм невинна) да купя още няколко.
Le Petit Marseillais шампоан с екстракт от бяла глина и мляко от жасмин купувам за втори път само месец след като свърши.Това повтаряне на шампоан е много рядко явление при мен и сами може да си представите колко го харесвам.За мен е най-добрият бюджетен шампоан в този клас за момента.Ревю за него може да прочетете тук.
Essence Ultime Caviar + шампоан за подмладена и ревитализирана коса взех малко преди започването на 2017г и скоро ще има самостоятелно ревю.Ще издам само, че има страхоооотен аромат, който се задържа в косата ми с часове.Редовна цена 9,99лв, аз го купих на промо-цена 7,99лв.
Така неочакваната покупка в случая беше L'Oreal Elseve Extraordinary Clay шампоан за мазни корени и сухи краища - колко познато а?Исках да купя и балсама за коса от серията, но беше изчерпан в дрогерията, та трябва да проверя в друга.Много се надявам този шампоан да ми хареса и ще споделя мнение в бъдеще.В дрогерии ДМ е на промо-цена от 3,99лв.
Милата ми половинка реши да бъде съпричастен с манията ми по козметиката и реших да трупа и той (ха-ха-ха).Не може по-голямата част от банята да е заета само от мен.Той поне се ограничава само с шампоани и душ-гелове.Самобръсначките в нашия дом са само и единствено на Gillette и не дава да се спомене и друга марка.Сега поднови една от старите с новата Gillette Fusion Proglide.
По принцип е фен на душ-геловете на Adidas, но реши да вземе Dove Men+care, Balea Men Fresh и Palmolive Men Refreshing.Той харесва продукти, които са едновременно за коса и тяло.Засега не се е оплакал и основното, никой от изброените ме му е предизвикал пърхот.Банята след Dove-а мирише страхотно.
Помня как като купих първия път този крем Nivea Men Cream реакцията беше "Аз кремове не ползвам, лепнат и са мазни, и всичко ми се лепи по лицето".Е, явно този се оказа различен, защото се купува отново.Имайте го предвид, ако търсите нещо за подарък ;)
Във фейсбук ви показах красива кутия, която получих от Uriage.На снимката виждате какво се крие в нея.Следните продукти от серията Eau Thermale - термална вода,Thermal Micellar Water мицеларна вода, Light Water Cream крем за нормална към смесена кожа и Water Serum серум за нормална към смесена кожа, плюс бяла и мека кърпа за лице.Засега ползвам мицеларната вода подходяща за нормална към суха кожа и определено не бих я препоръчала на хора със суха кожа, защото изсушава.За смесена и мазна обаче е супер.С премахването на грим се справя много добре.
Ако имате въпроси или мнение за някой от продуктите, споделете в коментарите.

Add your comment

  1. Много хубав пост,шампоаните на Le Petit Marseillais ме изкушават от дълго време и този път определено ще си купя.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този шампоан е точно за моята коса и наистина е добър.Надявам се да намериш в сериите им подходящ за теб :)

      Изтриване
  2. Аз точно на мицеларната вода на Uriage се чудих последно и забелязах, че са няколко вида в зависимост от вида на кожата. Blistex се каня да го купя от много време. Ако помага в този студ, сигурно действа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Забравих да допълня, че тази мицеларна се води точно за нормална към суха кожа, но не мисля че е подходяща за суха кожа особено в този сезон.
      Точно този вид Blistex се оказа страхотен.Оправи ми напуканите устни за отрицателно време.Препоръчвам го :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS