What are you looking for?
2017-03-06

Fun' Ethic козметика

В последно време на тоалетката ми има все повече натурална козметика.Днес ревюто ще бъде посветено на точно такива продукти от френската марка Fun' Ethic.
Брандът предлага три серии спрямо възрастовата разлика - "Да бъдеш тийнейджър", "Да бъдеш на 20" и "Живей своите 30".Аз избрах продукти от третата категория, тъй като започнах точно 30-те.
Дезодорантът Fun' Ethic "Живей своите 30" се оказа чудесен.Той е под формата на рол-он.Нанасям с ролката и чакам около минута да изсъхне (което не ми е любимо при всички рол-они).Ароматът му е типичен за био продуктите, а в състава му липсват алуминиеви соли и алкохол.
Хубавото в него е, че не оставя бели следи и е ефективен срещу изпотяването.Ползвам го в по-топлите дни от този месец и не усетих неприятен аромат.От всички продукти, които получих този ми хареса най-много.
Маската за лице Fun' Ethic "Живей своите 30" има чудесна опаковка тип помпа.Щеше да е хубаво повечето маски да са в такава опаковка.Изпомпва на малки дози и така определям нужното количество.Консистенцията е като на неплътен крем за лице.Няма бъркане с нокти и омазване на ръцете да лактите.
Ароматът е непарфюмен подобно на повечето натурални продукти.Не мога да определя на какво точно мирише, но не ми е фаворит.
Нанасям обилно количество сякаш е крем на почистено лице и сядам на компютъра.Усещам леко стягане на кожата, но няма разтичане.Маската попива в кожата и се вижда как леко засъхва.Щом обаче я докосна с пръсти се втечнява.
Няма нужда от изплакване, кожата попива нужното и остатъка може да се премахне със салфетка или мицеларна вода.Реших да последвам указанията и да избърша остатъка със салфетка.Кожата ми  се усещаше мека и овлажнена, без нужда от допълнителни продукти.Пробвах да я премахна с отмиване, но ефектът не беше толкова добър.
Мицеларната вода Fun' Ethic "Живей своите 30" е интересен продукт.Това е първата мицеларна вода с цвят, в случая кафеникаво-оранжев, която ползвам.Има същият аромат като маската за лице.
Продуктът не се  пени и не оставя мазно или лепкаво усещане по кожата.Справя се с чудесно с премахването грим, включително и от очите, без да щипе.След използването на тази мицеларна вода не усещам изсушаване, та няма какво повече да искам от нея.
В крайна сметка мисля, че продуктите на Fun' Ethic са добър вариант за хората търсещи хубав състав на достъпна цена.Всички продукти на марката може да намерите в онлайн магазин Beauty Skin, където в момента са с 20% намаление.

*Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS