What are you looking for?
2017-03-27

Nivea Caring Shower Silk Mousse душ пяна


На пазара е най-новият продукт на Nivea - душ пяна Caring Shower Silk Mousse, който бързо предизвика интерес и има защо.През последните седмици имам удоволствието ежедневно да използвам някой от трите варианта на продукта и днес ще споделя кратко мнение.
Душ пяната се предлага в три разновидности:Creme Smooth, Creme Care и Creme Soft.
Пяните си приличат по няколко неща.Флаконът е метален, но лек и не се пързаля от ръцете ми под душа.Личи си, че е качествен без да евтинее.
Как се ползва душ пяната? - Разтръсквате флакона нагоре-надолу и изстисквате количество пяна​, колкото праскова в дланта си, след което я разнасяте по мократа кожа.Продуктът излиза директно под формата на гъста богата пяна и нямате нужда от гъба.Усещането е сякаш нанасяте облак по тялото си.Макар и гъста пяната е много нежна, разнася се лесно и посоченото количество стига за цялото тяло.Друг е въпросът, че аз ползвам поне две помпи за забавление и релакс.
Трите вида се различават по цвета на опаковката, аромата и някои съставки.
За мен любимец се превърна Nivea Creme Soft с бадемово масло, който има супер нежен и женствен аромат.
Nivea Creme Smooth е с екстракт от коприна и също има лек парфюмен аромат, който и при трите варианта не се задържа по кожата.
Nivea Creme Care има типичният за марката арома или така да се нарече е същият като универсалния крем Nivea в синята кутия.Бих казала, че може да се ползва и от мъже.
Усещането по време на душ и след това е страхотно.
Богатата пяна се плъзга като коприна по кожата и сякаш отмива стреса от деня.След душ усещам кожата си мека и нежна, без признаци на изсушаване.
Мъжката половинка на семейството ни пробва Creme Care и сподели, че е върши добра работа при бръснене на тялото.
Мога да кажа, че наистина много харесвам продуктите и наминават като качество дори пяната на Rituals, която е с двойна цена.
Още по-щастлива ще съм, ако направят travel-size опаковки, за да имам мини пяна при пътуване или почивка.
Душ пяната се продава на цена 6-7 лв. за 200 мл. продукт и си заслужава пробата.Сигурна съм, че ще повторите покупката.

* Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment

  1. Много интересен продукт. Съотношението количество - цена също звучи добре. Със сигурност ще се пробва :)

    ОтговорИзтриване
  2. В последно време не съм се заглеждала по регалите с козметика в магазините. Харесвам душ геловете на Dove, но при следващото пазаруване определено ще пробвам душ пяната Nivea. Описанието Ви звучи като релакс преживяване в СПА център. :)) Ще се пробва!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS