What are you looking for?
2017-03-10

Uriage Thermal Box и серия Eau Thermale

Дойде ред на продуктите от тази невероятна кутия, която пристигна от Uriage.В нея се крие част от новата термална серия на марката Eau Thermale, а именно: Мицеларна вода Thermal Micellar Water, Серум за нормална към смесена кожа Water Serum, Крем за нормална към смесена кожа Light Water Cream, Термална вода и пухкава кърпа за лице.
Термална вода ползвам основно през по-топлите дни за разхлаждане и понякога за успокояване на кожата, включително и за детето.Uriage Eau Thermale не прави разлика от останалите и е приятен продукт.
Разпръсква средно финни капки и при запечатване на грим бих препоръчала да се пръска по-отдалеч.Впръскването на термалната вода преди нанасяне на крем или маска спомага за по-бързо и по-ефикасно попиване на продуктите.
Серумът за лице Water Serum ми стана тотален фаворит.Идеален продукт за смесена кожа.Опаковката представлява тънък и лек флакон с помпа и е удобна дори за дамска чанта или пътуване.
Ароматът е лек и един от най-приятните, които съм ползвала.Има водниста формула, типична за серумите и попива за секунди.След попиване не се усеща филм по кожата, която буквално го изпива и няма помен от сухи или белещи се участъци.
През по-студените дни го ползвах преди основния крем, но напоследък през деня слагам само серум и усещам кожата си лека и хидратирана.Ще е отлична основа и за мазна кожа според мен.
Всеизвестен факт е, че аз съм привърженик на мицеларните води и не обичам други продукти, от сорта на млека за премахване на грим.
Мицеларната вода Uriage Thermal Micellar Water е предназначена за нормална и суха кожа.Има лек приятен аромат и бистра нелепнеща формула.Справя се чудесно с премахването на неводоустойчив грим, включително тежки спирали.Като недостатък мога да споделя, че през студените дни усещах изсушаване на кожата и осезаема нужда от крем веднага след ползването й.
Точно по време на "сибирския" студ, когато температурите паднаха до -15 градуса във Варна започнах да ползвам балсама за тяло Uriage Unctuous body balm, който е предназначен за суха кожа.
Опаковката е пластмасов буркан с винт, който имаше залепено фолио вътре, гаранция че никой няма да си вкара пръстчетата вътре и да го пробва преди да го закупи.
Консистенцията очаквано е много гъста и кремообразна, доближаваща се до маслата за тяло.Обратно на логиката обаче продуктът се разнася много лесно по кожата и попива в нея за 20-тина секунди.
Аромат почти не усещам, а нанесен по кожата няма никакъв.
След употребата на балсама Unctuous body balm кожата ми има здрав вид и изглежда подхранена.През студените дни беше започнала да се белее по краката и да имам сухи люспи, които изчезнаха при употребата на продукта.
Новата серия Eau Thermale определено има някои страхотни попадение и я препоръчвам.Лично аз отново бих се сдобила със серума за лице и балсама за тяло.

*Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано. 

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS