What are you looking for?
2017-03-01

Winter favorites - Зимни любимци

Постове с любими продукти правя рядко, защото не искам да се повтарям, а напоследък с месеци мога да ползвам едни и същи неща.Поради тази причина реших да споделя фаворитите си за тази зима.
Започвам със завръщането на мода на чокърите.Колиетата по врата от различни материи с/без висулка, с капси, с камъни и т.н. са ми супер любими и ги нося с голямо удоволствие.Залагам основно на черните.
Следващ по ред е парфюмът John Galliano by John Galliano.Едва ли щях да го купя, ако половината бг-мама не го беше похвалила.Оказа се аромат точно за зимата.Наситен, траен и запомнящ се.Опаковката му е една малка готическа красота.
Въпреки трудното си премахване спиралата Maybelline Lash Sensational Luscious е най-често ползвана от мен през последните месеци.Повече подробности и снимки може да видите тук.
Матовите червила на Revlon Ultra HD Matte Lipcolor също са ми верен спътник този сезон и залагам през 80% от времето на тях.Продължавам да ги харесвам все толкова и да не променят консистенцията и ефекта си.Те също имат самостоятелно ревю тук.
От началото на тази година ползвам един нов продукт за пазара, а именно Nuxe Nuxellence Zone Regard околоочен крем.Продукт с 10 патента, който обещава много и изпълнява много.Има лек цвят и подхранва кожата около очите приятно с интересния си накрайник.Вече има подробно ревю.
Следващият продукт е също грижа против стареене.Откакто минах 30 се усещам как наблягам на превенцията от бръчки, защото вярвам че това е най-добрият начин.А продуктът е серум с перли Nivea.Ползвам го основно вечер на почистена кожа преди нощния крем.Попива страшно бързо и не мазнее.За него също ще има самостоятелен пост.
В началото на месеца ви показах последните лакове от SNB и споменах за безвъзвратната ми любов към Магдалена.Прекрасен акцент при тъмните тоалети.Бих добавила, че на два слоя лакът издържа един ден повече, а цветът става още по-дълбок.Снимки на ноктите ми може да намерите тук.
Маските за лице на 7th Heaven са ми любими през всеки сезон, а сега обичам най-много затоплящите като Sauna mask.Има за всякакви видове и нужди на кожата.
Олиото за коса Moroccanoil взех със списание Eva и реших веднага да го вкарам в употреба.Маслото е страшно икономично и има страхотен аромат.Помага за заглаждане на краищата на косата и придава хубав блясък.Досега, не е утежнило косата ми, стига да не прекаля с количеството.
Балсамът за тяло подходящ за суха кожа Uriage ми дойде идеално за ледената епоха през януари.В студените дни особено кожата на краката ми започна да се изсушава и да се бели.Този продукт успя да ми помогне.
Имам още фаворити, но реших да ги огранича до основните.Кои са вашите?

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS