What are you looking for?
2017-04-02

Blistex Lip Relief Cream балсам за устни

Мога да ви говоря за балсами за устни с часове.Това е най-ползваният козметичен продукт за мен и затова често ги сменям.В началото на годината бях в магазин за вносни перилни препарати и нямаше как да подмина козметичните рафтове.Вниманието ми веднага беше привлечено от балсамите за устни на американския бранд Blistex. Естествено взех Blistex Lip Relief Cream пододящ за сухи и напукани устни, защото моите бяха в плачевно състояние.
Балсамът е прилично опакован в прозрачно фолио, както може да видите тук и няма как някой да го отвори и пробва.Опаковката е малка и се губи в ръката ми, но количество е предостатъчно и го ползвам ежедневни вече два месеца без да е свършил.
Формулата на Blistex Lip Relief Cream е точно като крем и се нанася с  от опаковката с като тя е оформена като удобен апликатор.
Според моя нос балсамчето има осезаем аромат на камфор и мента, който се задържа и след нанасяне.Предполагам и поради тази причина се усеща леко изтръпване на устните първите 3-4 минути, което в началото ми беше странно, но после свикнах.
Цветът му е плътен и бял, което води и до следния недостатък.След нанася устните стават бели и се впива във линиите им за няколко минути докато попие.Състав:
Прощавам му всички недостатъци, защото при мен ефектът е страхотен.Няколко минути след нанасяне усещам устните си меки и подхранени, както след никой друг подобен продукт.Този ефект за разлика от други се задържа с часове дори да ям или пия и мога да го подновя чак след 5-6 часа при нужда.Слагам го преди лягане, а на сутринта се будя със здрави устни, по които усещам лек филм.Няма лепнене или мазно усещане.
Факт е, че откакто го ползвам рядко си чопля устните, защото нямам дразнещи или груби кожички.
Има SPF фактор, което е важно за мен и е още един плюс.По-нагорех споменах също колко е икономичен продукта.
Честно казано вече рядко ползвам друг балсам и ще продължа да вземам този като горещо го препоръчвам за проба и се надявам и при вас да има отличен ефект.
Купих го от магазин Борн на цена 4.99 лв за 6 мл продукт.

Add your comment

  1. За мен марката е непозната, но аз също използвам много балсами за устни, особено през зимните месеци. Белият цвят обаче би ме притеснил - обичам балсамът само да подхранва и придава лееек блясък, без никакъв цвят.

    ОтговорИзтриване
  2. Белият цвят изчезва, щом балсамът попие в устните.Под червило съвсем не се забелязва.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS