What are you looking for?
2017-04-06

L'oreal False Lashes Superstar X Fiber спирала и Brow Artist Shaper молив за вежди

През последните два месеца ползвам най-новата спирала на L'oreal - False Lashes Superstar X Fiber.Рекламирана като 2 в 1 обещава драматичен обем и дължина със своята черна основа и специални фибри.
Реших да я взема случайно след като я видях из дрогериите и бях пропуснала рекламата.
Първоначално не ѝ обърнах внимание, защото мислех, че след като е двойна ще има бяла база и черна спирала, а не обичам да се чудя как да покрия бялото понякога.За мое учудване и радост се оказа, че и двете страни са черни.
Може да видите, че опаковката изглежда скъпа и има две страни с две четки, което я прави леко дълга, но все пак е удобна за носене в чантата.Двете части са надписани с номера и няма как да се объркам кое е базата и кое са фибрите.Освен това двете четки са с различна форма.
Стъпка 1 е черната база с четка под формата на пясъчен часовник, която трябва да подчертае всяка мигла и да придаде обем.Формулата е средно суха и на някой може да му се стори прекалено, но аз обичам такъв тип.Не съм фен на прекалено мокрите спирали, които да отворя и да чакам да позасъхнат.При мен първата част подчертава чудесно всички мигли и ги подрежда.Мога да изляза дори като съм ползвала само тази част от спиралата.
Стъпка 2 са фибрите с извита четка.Като цяло не съм фен на фибрите, защото обикновено се ронят и ми слепват миглите, но тук се оказа, че има техника, за която трябваше първо да прочета.
Има значение как се ползва, което бях пропуснала в началото.Първо се нанася базата и докато е още мокра се нанасят фибрите, за драматичен ефект фибрите могат да се нанесат на още един слой.Лично аз не търся драма ефект през повечето време и нанасям само веднъж.На "мокра" база полепват по-добре и не се ронят после под очите.
Факт е, че фибрите леко сплъстяват миглите и искат повече работа с четката.Ако бързам и искам дълги и подредени мигли, ползвам само първата стъпка.
При мен двете стъпки придават чудесно извивка, без нужда от машинка.При 8-часова употреба не съм забелязвала спиралата да се рони и да оставя следи.Ако се просълзите обаче, ще се размаже. 
Тук също може да видите разликата с и без спирала и молив.
Премахването на Superstar X Fiber ми се струва песен спрямо Maybelline Lash Sensational Luscious например.Спиралата се маха дори само с мицеларна вода, без сутринта да имам черно под и в очите.
Спиралата L'oreal False Lashes Superstar X Fiber купих на промо цена 18.99лв, която ми се вижда леко висока.
Другият продукт, който определено измести всичко останало свързано с вежди от тоалетката ми е молив за вежди L'oreal Brow Artist Shaper.
Аз успях да изрисувам хубави вежди!Сега очаквам бурни аплодисменти ха-ха.Досега винаги успявам да го подчертая и подредя, но не и да ги попълня като хората.Е, с този молив успях!
Доколкото видях моливът се предлага в три цвята, а за себе си избрах Dark Brunette 03.
Brow Artist Shaper е молив с две страни.Едната придава цвят и с нея попълвам веждите, а другата страна е под формата на вакса и ги фиксира.
Цветната страна е средно твърда.Успявам без натиск да попълвам веждите си и няма дране или дразнене по кожата.Определено е пигментиран и няма нужда да повтарям по няколко пъти.
Ваксата от другата страна е безцветна, но на снимките леко се е зацапала от използването.Има по-мека текстура от молива и изобщо не се усеща щом я нанеса.Не мога да кажа, че фиксира за целия работен ден или че е бетон, но приглажда добре.Ако търся 'бетониране', използвам спиралата за вежди L'oreal Brow Artist Plumer.
През целия ден моливът издържа без да се размаже или избледнее.Премахването му вечер отново не е трудно и се маха с едно минаване на тампона с мицеларна вода.
На капачката има гребенче, което аз ползвам рядко, защото не съм свикнала.
Като недостатък мога да посоча това, че продуктът трябва да се остри с острилка, а не е автоматичен.
Моливът се превърна в моят най-нов приятел и го харесвам дори повече от спиралата.
На тази снимка вече успях да мина през козметик за оправяне на нещастните ми вежди и после да ги подчератя с молива Brow Artist Shaper.
Молива Brow Artist Shaper взех на редовна цена 10.89лв. която бих платила отново.

Add your comment

  1. Чудесен пост :) Свежо-пролетно-информативен. Мисля и аз да пробвам спиралата и искам да попитам как ти се стори четката като твърдост? Понеже от известно време залагам само на силиконови, другите ми се струва че сякаш ми драскат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Лично аз не усещам да драска нито една от двете четки.Е, не са толкова меки, колкото силиконовите, но не съм имала проблем досега :))

      Изтриване
    2. Благодаря! Ще я изпробвам, пък да видим :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS