What are you looking for?
2017-05-01

Elseve Extraordinary Clay шампоан за мазни корени и сухи краища

Новата серия Elseve Extraordinary Clay е доста рекламирана напоследък, а аз ви показах шампоана в новите си покупки тук още през февруари.Той е подходящ за коса с бързо омазняващи се корени и сухи краища.Всички знаем, че глината е уникален продукт, който почиства и попива излишния себум, а в тази серия се съдържат цели три вида - синя, зелена и бяла глина.
Опаковката е типична за марката, само че в ментово зелено.Ароматът е свеж, прилича ми на зелена ябълка.
Формулата е с малко по-блед от опаковката цвят, течна и лесна за разнасяне.Тук може да видите състава:
Шампоанът се пени обилно и не заплита косата ми, дори пропуснах балсама няколко пъти.Усещам косата си чиста и свежа.
След измиване тънката ми грива е мека и приятна на допир, без да хвърчи излишно.Мога да потвърдя, че краищата ми не са пресушени дори без да нанасям финиш.
Относно основното обещание да намали омазняването в корените ефектът при мен е нулев.Със съжаление го отбелязвам и много ми се искаше да проработи при мен, но уви.Пробвах да ползвам шампоана самостоятелно, после с няколко различни балсама, с няколко маски, но не открих вариант.
Предполагам цялата серия заедно ще има по-добър ефект, но все още се колебая дали да взема другите два продукта.Ако имате подобен тип коса, с две ръце препоръчвам балсамът Elseve Fibralogy, за който си писала тук и продължавам да купувам.
Прочетох доста положителни мнения за продукта, прочетох и отрицателни, та явно отново е до коса.
Цената на Elseve Extraordinary Clay е 6,99лв, а аз го взех на промо цена 4,99лв.

Add your comment

  1. За съжаление при мен от 3-4 месеца продуктите на Елсев ми омазняват страшно много косата. Буквално след 24ч вече не е чиста и на втория ден абсурд да се покажа пред хора. Този шампоан изобщо не ми помогна, пробвах и черните, пробвах за обем, преди ми се отразяваха много добре, но последните опаковки едвам ги изхабявам и нямам търпение да купя нещо ново. Категорично си давам почивка и ще посегна към друга марка. Много ме е яд, големи надежди влагах в този шампоан....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също му възлагах големи надежди, но явно нямам късмет.С другите шампоани на марката не се разбирам много, но от последния балсам съм очарована.Това ме кара да се замисля и за балсама от тази серия, но още не съм решила твърдо.

      Изтриване
  2. Аз си взех цялата серия и също не съм доволна. Корените ми се омазняват, както обикновенно, ако не и по-бързо и като бонус краищата на косата са пресушени. Единственият плюс е, че след маската имам някакъв допълнителен обем.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз имам страхотен обем от балсама от друга тяхна серия и затова се чудех на този.Сигурна ли си, че ефектът е от маската?
      Иначе съм наистина разочарована, че няма ефект при омазняването.

      Изтриване
    2. От маската е ефектът, но аз не я ползвам при всяко миене защот ми се струва,че пресушава и скалпа и дължините, особено при честа употреба. Ще взема тези дни да й направя едно ревю, на серията, в блога.

      Изтриване
    3. Ще чакам мнението ти за цялата серия в блога.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS