What are you looking for?
2017-05-19

Max Factor Lipfinity Lip Colour дълготрайно червило - Forever Lolita

От много време отлежава в черновите ми този пост и най-накрая подготвих снимките му.Мисля, че на този продукт не се отделя толкова внимание, а напълно го заслужава.Става въпрос за течното дълготрайно червило Max Factor Lipfinity Lip Colour.
Аз не уцелих подходящия за мен цвят, както ще видите по-надолу, но това не променя мнението ми за това, колко е добър този продукт.В момент на загуба на разсъдък взех ярко розовия цвят - 022 Forever Lolita.
Max Factor Lipfinity Lip Colour е в две стъпки: 1 - нанасяне на цвят и 2 - нанасяне на безцветен балсам.Двата продукта идват в картонена кутия, която е с цвета на червилото и няма как да се обърка.
Гланцът е в полупрозрачна опаковка с апликатор тип гъбка и се вижда цветът, а балсамът е тип стик в черна непрозрачна гилза.
Глосът е течен и леко лепкав, с едно потапяне на апликатора дава пълно покритие, но моят цвят имаше нужда от хубаво разнасяне, защото иначе стои на черти.Балсамът е с твърда консистенция, която от топлината на устните се разтапя и нанася с лекота.
Ароматът им е лек и ненатрапчив.Съставът на двата продукта е следният:
Първоначално на чисти устни се нанася гланцът, който трябва да изсъхне за около минута и продобива матов финиш, след което отгоре се нанася балсамът, който придава блясък и мекота.
Защо си мислите е целият шум? Защото след като това червило изсъхне върху устните няма махане, буквално.Балсамът няма общо с трайността, а просто омекотява и дава блясък на устните, което обаче е важно, защото този продукт изсушава доста.Щом балсамът изчезне и устните изсъхват се усеща леко опъване, което знаете не е приятно.Поради тази причина е препоръчително балсамът да се нанася регулярно през деня при нужда.Цветът няма нужда от подновяване, просто защото не изчезва, освен ако не ядете някаква супер мазна храна, от която да тече мазнина по устните ви.Поради тази причина това е единственото червило, което мога да нанеса сутринта и да знам, че след обед е още по устните ми.
Премахването на това червило става само и единствено с двуфазен дегримьор или такъв на маслена основа.Пробвала съм всякакви мокри кърпи, мицеларни води и гелове дори, но иска задължително дегримьор за разлика от други червила, които може просто да избършеш със салфетка.
Като недостатък, освен изсушаването, мога да посоча разликата в количествата, защото балсамът свършва доста по-бързо, тъй като се ползва доста по-често от гланца.Но в крайна сметка може да се ползва и друг балсам.
Цветът, както виждате не е подходящ за моя тен, но на моменти се чувствам длъжна да пробвам всякакви неподходящи и различни неща.
Мога да препоръчам продукта на всеки, който иска супер дълготрайно червило и не се бои, че ще изсуши леко устните му.
Цената му е леко висока - 22.90лв за двата продукта в кутията, но си заслужава.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS