What are you looking for?
2017-05-06

Revlon Photoready Prime + Anti shine основа за грим

Започвам с признанието, че основа за сенки не пропускам, но основата за лице често я пренебрегвам.Не обичам напластяването на прекалено много продукти, които сякаш не оставят кожата ми да диша.Въпреки това при определени поводи залагам на база за грим, защото искам максимално добър резултат за максимално дълго време.
В този ред на мисли ще говоря днес за основата за грим и балсам против блясък Revlon Photoready Prime + Anti shine.
Продуктите за лице на марката са всеизвестни.Не случайно фон дьо тенът Color Stay е един от любимите ми (не само на мен) и затова реших да пробвам тяхната база.
В правоъгълната пластмасова опаковката горната половина е заета от базата, а в долната половина има гъбка.Гъбката ползвам много рядко и то, ако ползвам продукта навън.Пластмасата е стабилна, не стои евтино и се отваря малко трудно, така че внимавайте с маникюра.
Предлага се само в един вариант 010 Clear transparent и както се подразбира е прозрачна на цвят.Очаквано няма аромат.
Тук може да погледнете състава:
Това е една от малкото бази за лице, които не са течни.Както сте виждали, повечето са в тубички и се нанасят като крем за лице.Revlon Photoready Prime + Anti shine представлява нетечна кремообразна формула, която от затоплянето на кожата става по-мека и се разнася лесно.Пробвах да я нанасям с четки или блендери, но най-удобно за мен си остава поставянето с пръсти.Усеща се по пръстите е силиконова, но не мазна.
Въпреки че виждате, че е бяла, не оставя никакъв цвят по лицето и няма опасност да се превърна в Снежанка или да промени цвета на фон дьо тена ми.
Какъв ефект има в крайна сметка?След нанасяне забелязвам заличаване на малките пори по носа и бузите ми, но големите са личат.Кожата ми придобива кадифен финиш и на допир се усеща така.Нанасянето на фон дьо тен/бб крем или какъвто и да е течен продукт става по-лесно и съответно се ползва по-малко продукт.
Моето най-голямо очакване към тази база беше матирането.Ползвах я без пудра, с пудра и ефектът в това отношение не беше задоволителен за моя вкус.Revlon Photoready Prime + Anti shine подпомага матирането на кожата ми за около 3 часа през по-хладните дни и до 2 часа в жегите.
Прочетох от сайта на марката и не бях забелязала е, че може да се нанася и над грим, което ми се видя интересно.Ако решите да я ползвате за корекция, то най-добре първо попийте излишния себум с матиращо листче и после нанесете с гъбка с потупващи движения от базата на Ревлон.Не бих препоръчала да нанасяте повече от веднъж на дадено място.Успява да коригира лъскавината по кожата в тази зона за още няколко часа.
Не успях да хвана добре ефекта на базата на снимката, но в ляво няма база, а в дясната част е нанесена база:
Честно казано този продукт не успя да се превърне в мой фаворит и рядко посягам към него, точно поради слабите му матиращи свойства.Ако си търсите продукт, който да улесни нанасянето на продукти по кожата ви и да коригира дребни несъвършенства, може и да ви допадне.
Цената му от 21.90лв  ми се вижда малко висока.

Add your comment

  1. Честно казано 3 часа в по-хладното време ми се виждат твърде малко! Моята кожа също е склонна към омазняване, но с пудра постигам доста по-дълготраен резултат. Иначе съм на същото мнението относно наслояването на продукти.. Точно затова не ползвам база за грим в ежедневието.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно съм съгласна, че ефектът е твърде краткотраен и затова не останах очарована от продукта.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS