What are you looking for?
2017-06-14

Aura Shine Killer Microfinish Powder матираща пудра

Термометърът при мен удари над 30 градуса и за моята смесена към мазна кожа лятото, това значи само едно - лъскавина, лъскавина и блясък, все не особено любими неща.Всеки, който има подобен тип кожа, знае че в горещините изобщо не е лесно да подържаш кожата си в приличен вид.
Използвам разнообразна бяла козметика, основно предназначена да матира, но като прибавя слънцезащитата става по-сложно, поради което задължително нанасям пудра върху лицето си.След доста хвалби реших да пробвам матираща пудра Aura Shine Killer Microfinish Powder.
Shine Killer идва в черна картонена кутия и прозрачно пластмасово буркначе с черна капачка на винт.Това е така наречената свободна пудра, което за мен не е плюс, но като свикне човек не е голяма драма.За разлика от компактните пудри при тази има излишна загуба на количество и не е удобна за носене в чанта.
Формулата на пудрата е адски фина, дори не мога да я сравня с нещо.Брашното за готвене, което ползвам не е толкова фино.
Продуктът е напълно бял и е подходящ за всеки тен.Няма никакъв аромат.Съдържа само и единствено Silica (Силициев двуокис).
Пудрата се нанася с лекота по кожата и въпреки белия цвят не стои брашняно на лицето, стига да не се прекалява.Нанесена по кожата е толкова лека, че изобщо не се усеща.Прилепва чудесно и леко прикрива малките пори, без да ги запушва.
Aura Shine Killer придава естествен матов финиш на лицето, без да го кара да изглежда плоско.
Издържливостта е нещото, което харесвам най-много в този продукт, защото наистина "убива" лъскавината.През горещите дни Т-зоната ми се омазнява за отрицателно време.С тази пудра изглежда матирана до 6 часа тествано на слънчева детска площадка при температури над 30 градуса.В офис или на закрито при по-нормални условия издържа дори повече. 
В заключение мога да кажа, че това е най-добрата матираща пудра в дрогериен клас и я препоръчвам на всеки, който търси такъв продукт.Това, че не е компактна бих казала, че е единствен минус.
Купих Aura Shine Killer на цена 11.95лв за 5гр.

Add your comment

  1. До сега май не съм попадала на марката, но много искам да пробвам пудрата. Вие от къде купихте Вашата?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Купих я от Елитис.Марката се предлага и по дрогериите.

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS