What are you looking for?
2017-06-24

Magnitone London Vibra-Sonic Face Brush електрическа четка за почистване на лице

След като Clarisonic Mia 2 ми служи вярно две години и половина, преживя няколко падания в банята и приключи.Като човек безвъзвратно влюбен в електрическите четки за лице реших, че спешно ми трябва нова, но няма кой да ми я донесе от САЩ този път, а не искам да давам около 300лв.Кратко четене и посещаване на различни сайтове ми донесе идеята за Magnitone London Vibra-Sonic Face Brush на съвсем прилична цена с намаление и код за отстъпка.Така след седмица новата прочутата четка пристигна от Англия.
В кутията има четка, един брой почистваща глава за нормална кожа Active Clean Brush head, USB-кабел за зарeждане, прозрачна силиконова торбичка за пътуване и вип-карта за регистрация и гаранция.
Как изглежда? Отново ергономична форма, с която вече съм свикнала и за мен е най-удобна за почистваща четка.Предлагаше се в няколко цвята, включително някакъв лимитиран, но реших да заложа на доброто старо синьо.
Как се ползва? Подобно на другите електричеки четки Magnitone се ползва на мокро лице и върху четката нанасям почистващ гел или пяна.
Отново има две степени на работа, които се сменят с натискане на бутона.Първата степен е подходяща за ежедневно ползване, а втората е подходяща за по-дълбоко почистване.При тази четка обаче аз разчитам основно на втората по-бърза степен, при която има и вибрация.Няма нужда от допълнителен натиск, когато минавам с четката по лицето.
Също като Clarisonic има таймер, който отмерва 1 минута, което е достатъчно време за почистване на цялото лице и после четката се изключва сама.Таймерът изпищява на определен период, за да напомни да сменя зоната, която почиствам.Времето е разпределено така:
  • 20 секунди - чело и нос
  • 20 секунди - буза + брадичка
  • 20 секунди - буза + шия
Уредът е водоустойчив и аз го ползвам директно под душа.
Тази четка няма собствено зарядно, а само USB-кабел, който се включва към компютъра.Определено е лесно и удобно за зареждане навсякъде и по всяко време.За една година употреба съм я зареждала точно три пъти.Не знам как издържа толкова, но е факт.
Какъв е ефектът? Аз ползвам четката два до три пъти седмично, отново вечер, за да премахне остатъците от грим и замърсяванията от деня.Тук поне за себе си мога да твърдя, че разлика като ефект спрямо Сlarisonic не виждам.Кожата ми е отлично почистена от остатъци грим, премахнати мъртви клетки и буквално полиращо усещане.Ако не ползвам четката няколко дни, имам чувството че кожата ми е някак грапава на допир с груби участъци.
След употреба на четката кожата ми попива по-добре продуктите, които следват като маски и кремове.Освен това на гладка и почистена кожа се нанася по-лесно грим.
И тази четка не успява да свие порите ми, но ги почиства много по-добре, отколкото ако използвам само пръстите си или гумени пачове.Тенът ми отново е избистрен, а черни точки почти нямам.Това естествено се дължи на редовното почистване на кожата и затова след като свикнах с електрическа четка ми е трудно да се върна към старите методи.
Почистващата глава е само една и другите видове се купуват отделно.Ще ми е интересно да пробвам ексфолиращата глава и планирам покупката й скоро, защото дълбоко почистване на порите видях единствено с четката за пори на Clarisonic и ми се иска да знам дали и тази е толкова добра.
Единственият минус, който виждам е това, че продуктът не се предлага в България.Не всеки поръчва от чужбина, а консумативите като глави на четката също трябва да се поръчат от там.
Последен плюс на четката е цената й - 70-80£ аз я поръчах с 15% отстъпка и безплатна доставка.Виждала съм я в някои сайтове да стига до 42£, което си е изгодно от всякъде.Определено я препоръчвам като заместител на Clarisonic Mia 2.
Очаквайте скоро ревю и на електрическата четка Philips VisaPure, където накрая обобщавам мнението си за трите четки.

Add your comment

  1. Като човек, който е свикнал да измива лицето си с почистващи продукти и ръце ми е малко странно четейки постовете за четки.. Но с всеки следващ път ми става все по-любопитно и почти съм склонна да отделя част от бюджета си, за да си купя почистваща четка. Дано инвестицията си заслужава!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS