What are you looking for?
2017-06-20

Nivea Hairmilk - шампоан и балсам за тънка коса

Доста се изписа за последната серия на Nivea - Hairmilk из блоговете, но аз също ще я спомена, защото имам какво да кажа.Рядко марка набляга при сериите си на различията в структурата на косата, а не на нуждите на скалпа.В случая Hairmilk е предназначена за суха/увредена коса като има три разновидности - за  тънка, за нормална и за плътна структура на косъма.В моя случай избрах това, което подхожда на мен , а именно коса с тънък косъм.
Аз не се спогаждам с продуктите за коса на марката много много (особено със стилизантите) и нямах големи очаквания.
Опаковките на шампоана и балсама са в духа на стандартния син крем Нивеа, достатъчно стабилни и удобни за ползване.
Шампоанът Nivea Hairmilk има течна консистенция, а ароматът му е лек и не се задържа по косата.Продуктът прави богата пяна и успява да почисти добре косата, без да я премива.Не усетих да я заплита допълнително.
Балсамът Nivea Hairmilk очаквано е с по-гъста формула, която се разнася лесно по косата.Изплаква се лесно и не оставя мазен филм по косъма.Изпълнява, това което обещава, а именно да улесни разресването.
Тук може да видите състава на двата продукта:
След използване на продуктите косата ми става мека и гладка.Няма излишно утежняване и оплътняване на косъма.Ползвам тази серия, когато искам да усетя косата си чиста и лека.
За няколко месеца ползване не съм забелязала раздразнения или проблеми със скалпа.
Учудването ми дойде, на втория ден след измиване, когато бързо омазняващите ми се корени изглеждаха много добре и нямах нужда от сух шампоан, както обикновено. 
Балсамът е по-малко количество (200мл, докато шампоанът е 250мл), което за мен е ок, тъй като винаги ползвам повече шампоан, а балсамите ми остават и явно от марката са предвидили този факт при повечето хора.
Серията ми допада и отново бих я купила.Доколкото видях продуктите от серията Hairmilk се продават на цена около 5 - 6 лв за брой.

*Продуктите са ми предоставени от PR.Ревюто е основано на личния ми опит и не е спонсорирано.

Add your comment

  1. Преди време купувах пяна за коса на Nivea и съм останала със същото впечатление като Вас - не ми понасят много много и май от тогава не съм посягала към техни продукти (особено за коса).

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS