What are you looking for?
2017-06-29

Philips VisaPure електрическа четка за почистване на лице

Продължавам темата с четките за лице.Вече знаете мнението ми за Clarisonic Mia 2 и Magnitone Vibra-Sonic.Следващата електрическа четка за почистване на лице, която съм тествала е Philips VisaPure.Ще продължа със старата структура на поста, за да е по-лесно сравнението.
Тя пристига с четка за нормално почистване, четка за нежно почистване, зареждаща стойка и опаковка при пътуване.
Как изглежда? VisaPure има интересна форма с прасковен цвят от стабилна пластмаса.Въпреки това не тежи в ръката.Свикнах с четки с друга форма и мислех, че тази няма да ми е удобна, но се оказа също толкова практична.
Как се ползва? И тази четка има две скорости - при първата главата извършва въртеливи движения, а при втората има и вибрация.Първата степен е предвидена за нежно почистване, а втората за по-интензивно.Сравнено с другите четки дори втората степен е слаба.
Отново четката работи 1 минута като на всеки 20 секунди прави пауза, за да се смени обработваната зона.
От всички четки, които съм ползвала, при тази главата сякаш се движи най-бавно.За разлика от другите четки, които съм ползвала при Филипс главата спира да се върти, ако я натисна по-силно в кожата и продължава като я дръпна.Предполагам, за да не се прежулва по-чувствителната кожа при прекален натиск.При хора със суха кожа ще е по-подходяща главата за чувствителна кожа в този случаи.
Philips VisaPure е водоустойчива и я ползвам директно под душа, както и другите.
VisaPure има собствена стойка за зареждане, която изглежда стилно и изчистено.Четката се зарежда 6 часа и с едно зареждане работи 30 мин.
Какъв е ефектът? Почистването е наистина нежно и може да се ползва ежедневно.Първоначално мислех, че няма да се справи толкова добре и ще е прекалено нежна, но почисти лицето почти толкова добре, колкото Magnitone-а.
Четката премахва всички остатъци от грим много добре.Кожата е гладка и мека, но усещането за полиране поне в този случай липсва.Последващите продукти като серуми/кремове, които ползвам попиват по-добре.
Свиване на порите отново не забелязвам.
Опаковката за пътуване е от сив сатен и е с цип.Не бих казала, че е удобно да се слага вътре мокра четката, така че трябва да се има едно наум.
При Филипс също се предлагат различни сменяеми глави - за пори, несъвършенства, ексфолиране.Четка за нормална кожа в чисто бяла на цвят.Тази за чувствителна и нежна кожа е в бяло и розово.
Като цяло бих определила тази четка като подходяща за чувствителна и нежна кожа.
Плюсът е, че VisaPure се предлага в магазините тук в България, както и консумативи като четки.
Аз спечелих четката от игра, а цената й по магазините е 299лв, която е колкото тази на Clarisonic Mia 2.
След над 3 години ползване на електрически четки, ентусиазмът ми от марки и реклами намаля.За себе си направих следното обобщение спрямо опита, който аз имам и ако отново ми се наложи да купувам бих ги подредила в следния ред: Magnitone --> Clarisonic --> Philips.
Накратко ще споделя защо.Кларисоник ми е фаворит, но цената му е твърде висока за нашия пазар.Магнитон върши идеална работа съпоставяйки цена-качество.Филипс е твърде нежен за моята кожа и за тези пари бих взела Кларисоника.
Ще се радвам да чуя и вашия опит в коментарите.На мен тази четка ми е излишна и се чудя дали да я продам, защото съм я ползвала 4-5 пъти.

Add your comment

  1. Здравейте!Виждам датата на публикацията,но все пак ще ви задам няколко въпроса!Една приятелка ми даде старата си четка ,но без зарядно и стойка.... случайно ако все още я притежавате,може ли да ми направите по подробно снимки,зада си потърся!?Хубав ден !

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS