What are you looking for?
2017-07-12

Идея за персонализиран подарък

Не знам вие как сте с идеите за подаръци, но да подаря винаги ме е радвало дори повече от получателя.Да измисля подаръка обикновено се затруднявам и имам чувството, че точно в тогава  изпадам в някаква моментна амнезия, колко и добре да познавам човека.
Козметиката почти винаги е добра идея, но понякога има дами, които не си падат толкова по нея или вкусът им е сложен.Все пак не винаги може да уцелиш точния парфюм за даден човек или цветът червило.Друг вариант са свещите, но отново опираме до предпочитания.
По този повод се замислих покрай последния си рожден ден.Както споменах, точно след него получих персонализирана чаша свързана с блога, която всяка сутрин радва окото ми.Четно казано никога не бих се сетила сама да я поръчам за себе си, но пък ми даде чудесна идея за подарък.
Както при повечето хора, моята сутрин започва (понякога в 6.30ч, а понякога чааак в 9.00 за моя радост) с чаша горещо кафе, което да ме накара да се разсъня и да погледна на света с розови очила, защото преди това ми изглежда като апокалиптична зомби картина, особено ако съм станала преди 7 часа.След това обикновен пия още някаква топла напитка - капучино, 3 в 1 или чай.
Покрай идеята за този пост реших да видя колко големи чаши за "кафе" (малки нямам нито една, защото не ги харесвам) имам и се оказаха точно 11 различни!!!Тази бройка учуди и мен дори, защото не знаех, че са станали толкова много, а аз явно съм пристрастена.Обикновено вземам от рафта чаша според настроението ми и с нея денят ми придобива слънчев и усмихнат вид.С последната чаша от Gifty ме обзема цветно настроение, както покрай любимите цветя, които красят бюрото или масата ми.Сядам да работя на компютъра или да пиша в блога с ударна доза вдъхновение и желание.
За месец и половина ползване флоралната чаша изглежда непокътната, няма изтрито, избледняло или някакъв друг недостатък.Така че с радост мога да кажа, че качеството на изработката ѝ е отлично.
Считам, че е чудесна идея за близка приятелка, която да зарадвате с любим цитат или просто името ѝ.
Или пък се чудите какво да подарите на колежката на съседното бюро без да е прекалено ангажиращо?Сивото и скучно офис ежедневие освен с гореща напитка, може да започне с радващ окото цветен мотив на керамична чаша.На пръв поглед нещо дребно, но може да донесе огромна усмивка на нечие лице.
Флорални чаши и други интересни идеи за подарък за различен повод може да намерите в Gifty.bg

*Чашата ми е предоставена от PR.Постът е в колаборация в Gifty.bg

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS