What are you looking for?
2017-07-05

Manhattan Clearface - ББ крем, Пудра, Коректор

Преди няколко месеца (доста съм назад с ревютата) получих серията Clearface на Manhattan, която съм пробвала основно в пубертетските си години.Тя е предназначена за проблемна и акнетична кожа, каквато към момента аз нямам, но успях да ползвам част от продуктие върху една млада дама, в този период.Серията има продукти от бялата козметика и грима.Днес ще разгледам Manhattan Clearface BB-кремa 9 в 1, Manhattan Clearface Compact Powder компактна пудра и Manhattan Clearface  Cover Stick коректор-стик.

ББ-кремът е в стандартна тубичка, удобна и хигиенична за употреба.
Формулата му е сравнително гъста и наподобява крем.Има нужда от хубаво разнасяне и с бюти блендер има приятен матов финиш, който не изглежда като маска.Покритието на бб-крема е средно, като търпи напластяване.Прикрива дребните несъвършенства, но големите пъпки например имат нужда от допълнителен коректор.
Моят бб-крем е тъмен цвят (03 medium) и ще го ползвам най-вече лятото.
Наречен е 9 в 1 като обещава:
- ефективно да се бори с петна
- антибактериално действие
- прикрива несъвършенствата
- намалява излишния себум
- матира кожата
- овлажняващ
- осигурява излъчване
- успокоява кожата
- предпазва с SPF 15
Изпълнява почти всичко обещано, стига да уцелите цвета си и да матирате с пудра за по-дълготраен резултат. 
Компактната пудра Manhattan Clearface Compact Powder е отличен продукт за смесена и мазна кожа.Тя идва в малка пластмасова опаковка с бял тампон за нанасяне в капачето, който аз не ползвам, защото предпочитам четки и прането на подобни тампони ми се вижда излишна занимавка.Все пак за спешен случай може да свърши работа.
Пудрата е много фино смляна и се справя чудесно с матирането на кожата.Има цвят и успява да прикрие дребните несъвършенства, ако обаче прекалите с нанасянето изглежда брашняно на лицето.
При мен матира до 4-5 часа в проблемните участъци, което е супер за жегите.Търпи повторно нанасяне, ако преди това попиете с листче излишния себум.
Води се антибактериална и досега не съм имала запушване на порите от нея.
Коректорът Cover Stick под формата на стик с форма на червило е в бяла пластмасова гилза.Честно казано не обичам твърдите коректори, а предпочитам кремообразни.Този не е толкова лесен за употреба и иска хубаво преливане с четка или пръсти.
Бялата основа в центъра му съдържа активни съставки, които обещават да се борят с несъвършенствата, а не само да ги прикриват.С това лично не забелязах да се справя, но аз нямам толкова пъпки.
От ляво на дясно може да видите BB-крема, коректора и пудрата:
От серията Clearface за мен фаворит си остава пудрата, която бих препоръчала, бб-кремът също е приятен продукт, а коректорът не е must-have поне за мен.Бих препоръчала на момичета, които търсят леки антибактериални продукти на достъпна цена.

*Продуктите са ми предоставени от ПР.Ревюто не е спонсорирано.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS