What are you looking for?
2017-07-24

Models Own Hyper Gel - Coral Glaze & Long Beach Peach лакове за нокти

В поста с покупките от Милано ви показах два лака на Models Own от серията Hyper Gel, които купих от там.Честно казано нямах търпение да пробвам тези лакове и ако носех лакочистител щях да махна текущия си маникюр още в Италия.Успях обаче геройски да се сдържа и да ги сложа след като се прибрахме.
Цветът Coral Glaze е точно търсеният от мен за лятото корал почти неон - ярък, свеж и привличащ вниманието. 
Четка е средно широка и плоска, каквито харесвам, но тази ми идва малко по-дебела от обичайното.Формулата на лака е доста по-гъста от обичайното, но течна.Има добра пигментация и плътност, като първият слой стана на черти.Въпреки това при втория всичко се изравни.На няколко места повторих с четката и станаха като дупки, затова нанесох трети пласт, с който всичко изглежда перфектно.Очаквах да изсъхне бавно дори с топ-лак, но след петнадесетина минути можех да върша всичко, без да имам "чаршафи" по ноктите.
Не може да се отрече, че има плътност и блясък на гел лак, само трайността е по-кратка от него.
Вторият лак, който купих е Models Own - Long Beach Peach.Той е прекрасен прасковен цвят и всичко написано по-горе се отнася и за него.Лично аз не видях разлика във формулата и нанасянето.
И двата лака има трайност около 5 дни при мен, който включва ежедневни домакински дейности без особено пазене на маникюра.
Както споменах лаковете бяха с редовна цена от 5 евро, но имаше намаление на 50% и ги купих само за 2,50 евро, което е убийствена цена.Дълбоко съжалявам, че марката не се предлага и при нас, защото имат и други интересни серии и цветове.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS