What are you looking for?
2017-07-31

Wycon Real Kisses for Real Women set - сет червило и молив

Както споменах в поста с покупките във фирмения магазин на Wycon изобщо нямах намерение да влизам, но ме привлякоха тропическите опаковки на някаква лимитирана серия.Бързият ми поглед обаче беше грабнат веднага от този симпатичен сет, носещ името Real Kisses for Real Woman set и огромна табела с цена 5,90 евро.Консултантът потвърди невероятната цена, а аз вече се бях заела да тествам различните цветове червила.От около десетина вида се спрях на Tangerine 06 и с нещастие установих, че тази кутия липсва.Продавачите бяха супер любезни и веднага ми намериха в единия шкаф така желания номер, та усмивката ми грейна.
Сетът включва молив за устни, червило и този ярък симпатичен несесер в ярко жълт цвят.
Моливът за устни Real kisses for real woman е малък и няма нещо "уау" в него.Има същият цвят като червилото, формулата му е средно твърда - точно, каквато ми допада.Идеално подчертавам устните си с него без да се размеква, разтича или да дере.Подострянето също не е проблем.
Червилото Wycon Real Kisses for Real Woman е в правоъгълна розова опаковка, която лесно се отличава на тоалетката ми.Цветът,както става явно от името е мандарина и наистина е доста оранжево.Формулата е кремообразна и балсаместа.След толкова матови червила сега съм се отдала на кремовете, които не изсушават толкова устните ми.
Това червило се нанася като масло по устните и се усеща по същия начин - като лек балсам, благодарение на маслата и витамините в съдържанието му.Въпреки това пигментацията му е отлична с един слой постигам плътни покритие.Дори в жегите не забелязвам разтичане, но стои по-добре в комбинация с молива за устни.През цялото време, в което съм с червилото не забелязвам изсушаване, а напротив - усещам устните си меки и подхранени.
Както обаче повечето червила от този тип не е особено дълготрайно.Ако не се храня с нещо мазно издържа около 2 часа.Изчезва равномерно от устните и не стават на черти.В описанието идеята на молива е точно да удължи трайността на червилото, което е видимо, когато ги ползвам заедно.
Несесерчето успя да привлече вниманието ми с яркия цвят и рисунката на Rosie The Riveter.Като големина е колкото шепа, но вътре има огледало и джобчета за молива и червилото.Оказа се, че побира доста неща и веднага ми влезе в употреба.
Мисля, че от поста стана ясно колко много ми допаднаха нещата и съжалявам, че марката вече не се предлага в България.Моят съвет е, ако попаднете на техни продукти, да ги погледнете - има неща, които си заслужават.

Add your comment

  1. Както винаги ревюто ти е прекрасно - добре написано и подкрепено от страхотни снимки! <3

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS