What are you looking for?
2017-08-12

ColourPop Super Shock сенки - La La, KathleenLights и Arrow

Няколко от новите марки на пазара успяха да предизвикат истински бум и да привлекат дори моето внимание, което напоследък се случва рядко.Една от тях е американската марка ColourPop.
През месец Май в официалния сайт на марката имаше доста промоции, една от които беше безплатна международна доставка, която включваше и България.Видях го в последния момент и така набързо хвърлих няколко от прочутите "Super Shock" сенки.Естествено голяма част от бестселърите бяха продадени и аз се спрях на цветовете: La La, KathleenLights и Arrow.
Поръчката ми от средата на Май пристигна на 6 Юли.Сами може да си представите колко бавно стана и вече бях загубила надежда, че ще я получа, (въпреки тракинг номера) когато получих заветното обаждане от пощата.
Сенките бяха опаковани в огромна кутия, с толкова уплътняване, че биха издържали сигурно война.А, аз дори не вярвах, че ще са останали цели.За моя радост бяха непокътнати.
Сенките "Super shock shadows" са в самостоятелни бели пластмасови контейнери с капачка на винт.Капачето е прозрачно и лесно може да видите кой цвят се крие вътре.Освен това всяка сянка беше в самостоятелна картонена кутийка.
Принтът им на кръгчета е познат на всички и добре, че ги снимах предварително, защото с първият тест на KathleenLights го съсипах.Очаквах сенките да са твърди, а те се оказаха почти като масло и прекалих с натиска.Та мисля, че ви става ясно каква е формулата - мека, "мазна" и изключително пигментирана.Очаквах, че подобно на други сенки са много пигментирани само при допир с пръсти, но наситеността им не се губи дори при нанасяне с четка.За целта използва точно препоръчана от марката плоска четка с изкуствен косъм.
  • ColourPop KathleenLights е в цвят златиста мед и металически финиш.
  • ColourPop La La e цвят бронз със сатенен финиш.
  • ColourPop Arrow е много интересен златисто-червена мед с видими брокатени частици.
Лично аз ги исках точно за лятото защото си падам по лъскавите сенки и тези цветове са идеални за летен грим.Понякога нося някои от цветовете самостоятелно, а друг път в комбинация с други сенки като нанасям ColourPop само на подвижния клепач.Не виждам трудност при блендването им.
От марката обещават дълготрайност и издържливост, което с тези цветове е напълно вярно.При мен дори без база Super Shock издържат над 6 часа без да изчезнат или да се съберат в сгъвката на клепача.
Единствено при Arrow като недостатък мога да спомена, че част от брокатчетата падат около очите ми не е приятно, но ми е любимият цвят от трите и му го прощавам.
Доколкото съм чела някои от матовите цветове не са толкова добри като качество, но нямам личен опит.Така че, преди да поръчате вижте отзиви из нета.Към лъскавите сенки нямам забележка.
Не ми се искаше поръчката да надхвърля 30лв, заради възможността да попадне на митница и да се разправям излишно.
Цената на всяка сянка ColourPop Super Shock е 5$, а количеството ѝ е 2,1гр.Често в сайта има изгодни промоции като 3 броя за 10$ например.Лично аз много харесвам сенките и сериозно се изкушавам от някоя от палитрите на марката.
Искам да уточня, че по принцип не поръчвам от измислени доставчици на "оригинална" козметика из фейсбук и инстаграм страници, защото китайски ментета за по 1-2$ мога да си поръчам и сама по ebay.Предпочитам да купя нещо евтино, но познато като Golder Rose, Essence и т.н, отколкото неясни китайски имитации с неясен състав, така че имайте едно на ум.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS