What are you looking for?
2017-08-17

Uriage Hyseac SOS - крем за локална грижа срещу несъвършенства

На почти всеки му се случва да му се появи пъпка в неподходящ момент (кога изобщо е подходящ моментът?!) дори да няма акнеична кожа.При един от тези случай реших да взема Uriage Hyseac SOS - крем за локална грижа срещу несъвършенства.

Кремът идва в малко пластмасово бурканче на винт.Стори ми се странно, че трябва да бъркам с пръсти вътре, което не е особено хигиенично, но се оказа оправдано.Формулата на Uriage Hyseac е толкова гъста, че няма как да се изцеди от тубичка или флакон с помпа.Наподобява като консистенция твърд мус.
Цветът на продукта изглежда бледо сив в опаковката, но на кожата е бледо зелен.Лично аз не усещам аромат.
Тук е редно да направя едно важно уточнение, този крем ускорява зреенето на пъпката, провокирайки бързото ѝ изчезване.
Кремът се използва само вечер, като се нанася плътен слой върху пъпката на вече почистената кожа.Лягам си и на сутринта отмивам остатъка.Понякога се случва да им точка по възглавницата ми, но се пере без проблем.
Вече споменах, че този продукт не "убива" пъпките в зародиш, а по-скоро ги кара да се активизират по-бързо.Всъщност на мен ми допада точно идеята, че кара пъпката да "избие" по-бързо, защото много рядко, но имам случаи, в които пъпка си стои дълбоко под кожата с дни и едва ли не седмици.От стискане съм си докарвала синини, но пустата суета не ми дава мира.
Дали има ефект - и да, и не.Не мога да кажа, че досега е унищожил всяка една пъпка на кожата ми, но като всеки продукт, който съм ползвала не действа на 100%.
При някои подкожни пъпки, през онзи период повлия отлично и за два дни бяха изчезнали.При няколко други уж дребни не успя да направи друго освен да намали леко зачервяването.
Продуктът е икономичен и стига за месеци употреба.
Uriage Hyseac SOS ми допада като удобство и идея.Ползвала съм доста продукти, включително антибиотични, които нямат дори този ефект.Все още мнението ми за него е на кантар и няма как да кажа, че е задължителен продукт.Цената, която платих ми се вижда по-висока от оправданото - 24.90лв за 15мл. продукт.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS