What are you looking for?
2017-09-23

Catrice ICONails лак за нокти - 18 Beetlejuice и 04 Unmistakable Style

Преди няколко месеца Catrice замениха изцяло лаковете си на пазара с новата серия- ICONails.Въпреки, че напоследък рядко купувам лакове, един цвят от колекцията успя да привлече погледа ми и го взех - 18 Beetlejuice.
ICONails пристига в правоъгълно шишенце и има двойна капачка така да се кажа по подобие на луксозните марки.Правоъгълната капачка се маха и нанасянето става посредством кръглата капачка, която е по-удобна за захващане.Четката е средно широка и дълга, а нанасянето с нея става с без проблем.
Цветът, който аз си избрах Beetlejuice е специфичен и интересен - дуохром, който в зависимост от светлината придобива различен отенък.При дневна светлина изглежда сребристо-розов, а на изкуствена светлина розовото става зелено.Явно е от най-търсените цветове, защото на щанда беше последния, а от другите имаше доста бройки.
Специфичното при този финиш е, че изисква равна плочка без дефекти и прецизно нанасяне.Някои от ноктите ми имат вдлъбнатини и те се подчертават от лака въпреки нанесената база.По същия начин стои и на черти заради моите нокътни плочки.
Другото, което мога да кажа за цветът Beetlejuice е, че постига плътни покритие на два тънки слоя и изсъхва много бързо - около 10 минути без нанасяне на топ-лак.
Очаквано за мен се оказа и труден за снимане и хващане на всеки цвят.Целенасочено не съм нанасяла топ-лак, защото искам да видя колко издържлив е Catrice ICONails сам по себе си.
На моите нокти издържа без забележка наистина впечатляващо дълго - 6 дни без дори захабено крайче.
След този сполучлив опит си купих лак от новата лимитирана колекция Brown Collection.В нея се предлагат 4 лака идеални като цветове за настъпващата есен.Моят поглед се спря веднага на 04 Unmistakable Style.Отново същата опаковка с двойна капачка като външната е в бронзово и средно широка четка.
Цветът е тъмно кафяв примесен със златисти блясъци.Нанасянето беше лесно и покри отлично на два слоя.Цветът на моите нокти обаче изглежда по-тъмен, отколкото е в опаковката.
За мое съжаление Unmistakable Style издържа на моите нокти едва 4 дни без забележка и то с нанесен топ-лак.Въпреки това продължавам да нося лака и ми допада.
Цената, на която купих всеки от лаковете Catrice ICONails беше 6,09лв.

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS